קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפוי אלסקה

אפוי אלסקה
אלסקה אפויה היא תוספת שמגישה 12. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 882 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. גשו לסופר וקנו סוכר, קרם טרטר, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 7 שעות ו -25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה מרהיב ציון של 31%. מתכונים דומים: לא אפוי" אלסקה, אפוי אלסקה, ו אפוי אלסקה.

הוראות

1
להכנת כיפת הגלידה מוציאים את הגלידה מהמקפיא ומניחים להתרכך מעט. מרפדים קערה של 3 ליטר בניילון. בקערה אחרת מקציפים את המרמלדה לגלידת הווניל המרוככת בעזרת כף עץ עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
כף 2 כוסות מגלידת התפוז-וניל לקערה והחליק בעזרת כף או מרית אופסט לאחידה. למעלה עם גלידת השוקולד, שוב מחליקה לאחידה, לעמוד בראש התרנגולות שכבת השוקולד עם 6 הכוסות הנותרות גלידת תפוז-וניל. מכסים את המשטח בניילון נצמד ומקפיאים עד שהגלידה קשה מאוד, לפחות 4 שעות או עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת שוקולדגלידת שוקולד
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הופכים את הבראוניז לצלחת גדולה ושטוחה בתנור. פתחו את כיפת הגלידה על גבי שכבת הבראוניז.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
4
מכניסים את העוגה למקפיא. החזק במקפיא עד שהמרנג מוכן.
5
במיקסר חשמלי המצויד בתוסף המטרפה, מקציפים את החלבונים וקרם האבנית למשך 2 דקות במהירות בינונית-גבוהה עד לקבלת תערובת תפוחה. הגבירו את המהירות לגבוהה והוסיפו את הסוכר בזרם איטי עד שנוצרות פסגות נוקשות ומבריקות, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מוציאים את כיפת הגלידה מהמקפיא.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
7
הסר את הניילון. מכסים את כיפת הגלידה לחלוטין במרנג, בעזרת גב כף ליצירת פסגות מערבולות. (לחלופין, הניחו את המרנג בשקית מאפה המצוידת בקצה ורד ודוקרני צינור למראה קיפוד.) להקפיא לפחות 3 שעות או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
8
כאשר מוכן לשרת, מחממים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
אופים עד שהפסגות מתחילות לקבל צבע חום זהוב, 3 עד 5 דקות. לקבלת חיתוך קל יותר, תנו לעוגה לעמוד במשך 30 דקות. פורסים ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מחממים את התנור ל -325 מעלות צלזיוס. מרססים תבנית עוגה עגולה בגודל 9 אינץ ' בתרסיס בישול, מרפדים את תחתית התבנית בנייר אפייה ומשמנים היטב את הקלף.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
לבלילת הבראוניז שלך, ממיסים את החמאה בקערה חסינת חום בינונית (או גדולה) מעל סיר מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
12
בזמן שהחמאה נמסה, הקציפו את אבקת הקקאו, מלח הים והסוכר בקערה נפרדת. (הסוכר והמלח יעבדו כחומרים שוחקים כדי להוציא גושים מהקקאו.)
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
הקציפו את משולבת הקקאו / סוכר / מלח לחמאה המומסת עד שהסוכר נמס במלואו. התערובת צריכה להיראות כמו פאדג ' ולהתרחק מהקערה לכדור. הורידו את הכיריים והניחו את התבנית על מגבת כלים על השיש. הניחו לתערובת הפאדי להתקרר עד שהיא חמה, אך כבר לא חמה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
14
מערבבים את הווניל לתערובת הפאדג ' שהתקררה כדי לשחרר אותו.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
15
מוסיפים את הביצים לתערובת 1 בכל פעם, מוסיפים את הביצה השנייה לאחר הביצה הראשונה משולבת במלואה. הבלילה צריכה להיראות מבריקה ומעורבת היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
16
מוסיפים פנימה את הקמח ומערבבים אותו עד שהוא נטמע במלואו. ברגע שהוא נראה מעורבב לחלוטין, מקציפים את הבלילה במרץ למשך 45 פעימות לפחות. זה לא רק להוציא כל הלחץ העצורה, אבל זה יגרום בראוניז לעיס. מקפלים פנימה את השוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
17
מורחים את בלילת הבראוניז העבה והמרופדת באופן שווה בתבנית המרופדת בעזרת מרית אופסט או הידיים המשומנות שלך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
18
מכניסים את הבראוניז לתנור ואופים עד שהם מקבלים קרום נחמד והבית שלכם מריח כמו בראוניז, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
19
תן להם להתקרר לחלוטין על מתלה או מגבת כלים על השיש שלך.