Tamales פטריות
Tamales פטריות נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 215 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו גרעיני תירס, מלח, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , שהוא מוצק. נסו Tamales פטריות מעורבות, גבינה עם Tamales צ'ילה קלוי: Tamales de Queso con Rajas, ו Tamales Santafereños o Bogotános (Santa Fe Region Tamales) (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מילוי, לחמם מחבת ברזל יצוק גדול על חום בינוני.
להוסיף שום; לבשל 15 דקות או עד מושחר, מפנה מדי פעם.
הסר את השום מהמחבת. מגניב לקלף.
הוסף צ ' יילס פאן; שטוח עם מרית. מבשלים 20 שניות בכל צד או עד מושחר.
מניחים צ 'ילי, פורצ' יני ועגבניות מיובשות בקערה גדולה.
יוצקים מים רותחים מעל תערובת צ ' ילה. לכסות ולתת לעמוד 30 דקות או עד מכרז.
מסננים במסננת מעל קערה, הזמנת 2 1/2 כפות השריית נוזלים.
מקום שום, תערובת צ ' ילה, ונוזל שמור במעבד מזון; תהליך 1 דקה או עד חלקה. תניח בצד.
בעוד צ ' ילי להשרות, מחבת חום מעל חום בינוני.
מוסיפים עגבניות גדולות, מבשלים 15 דקות או עד מושחר, פונה לעתים קרובות.
הסר עגבניות מחבת, מגניב מעט. לקלף, ליבה, ולחתוך את העגבניה. לנגב את המחבת עם מגבות נייר; מעיל עם ספריי בישול.
מחבת חום מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל; מטוגנים 4 דקות או עד רך. מערבבים בתערובת צ ' ילה, עגבניות קצוצות, פטריות פורטובלו ואורגנו; מבשלים מעל חום בינוני 15 דקות או עד עבה. מערבבים בכוסברה, מיץ, ו 1/2 כפית מלח; להפריש.
מניחים cornhusks בקערה גדולה של מים חמים; לשקול קליפות עם קערה אחרת. להשרות לפחות 30 דקות.
מסננים קליפות; לשטוף עם מים קרים.
לנקז ולטפוח יבש. קרע 4 cornhusks אורך לתוך 16 (1/2 אינץ ' רחב) רצועות.
כדי להכין בצק, מניחים תירס במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
שלב מאסה, אבקת אפייה, ו 1/2 כפית מלח.
להוסיף 2 מרק כוסות; מערבבים עד מעורבב היטב.
מקום קיצור בקערה גדולה, והכה עם מיקסר במהירות בינונית 1 דקה או עד רכות.
מוסיפים תירס מחית מרק 1/4 כוס; לנצח במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
להוסיף תערובת מאסה; לנצח 2 דקות או עד מעורבב היטב.
פתח 1 cornhusk, בצד מעוקל למעלה.
מניחים 3 כפות בצק במרכז הקליפה, ולהתפשט באופן שווה לתוך מלבן 4 x 2 אינץ'. סדר על 1 1/2 כפות מילוי מרכז הבצק. קח 1 צד ארוך של קליפה, לגלגל בצק סביב מילוי, לוודא חותמות בצק סביב מילוי. מקפלים ריק קצה מחודד של קליפה על צרור. לקשור 1 רצועת קליפה סביב tamale וקיפול יתר קצה כדי לאבטח (החלק העליון של tamale יהיה פתוח). חזור על הנוהל עם קליפות שנותרו, בצק, ומילוי.
לעמוד tamales זקוף (סוף פתוח) באוניית ירקות בתנור הולנדי גדול.
מוסיפים מים למחבת לעומק של 1 אינץ'; מביאים מים לרתיחה. מכסים tamales קיטור 1 1/2 שעות או עד הקליפות למשוך משם בצורה נקייה; להוסיף מים נוספים לתחתית המחבת לפי הצורך.
הסר tamales מן הספינה, ולתת לעמוד 5 דקות.
הסר את tamales מן cornhusks.