קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות9
מגזין

Tebasaki (בסגנון יפני כנפי עוף מטוגנות עמוקות)

Tebasaki (בסגנון יפני כנפי עוף מטוגנות עמוקות)
Tebasaki (בסגנון יפני כנפי עוף מטוגנות בשמן עמוק) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 571 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, קמח, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די טוב. מתכונים דומים: Tebasaki (עוף מטוגן יפני), עוף מטוגן בשמן עמוק בסגנון יפני, ו שרימפס מטוגן בשמן עמוק בסגנון יפני.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

כנפי עוף ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.