Tilefish מוקפץ עם Verts Haricots ו Vinaigrette עגבניות והפך תפוחי אדמה
Tilefish מוקפץ עם Verts Haricots ו Vinaigrette עגבניות והפך תפוחי אדמה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 788 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 68 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח ופלפל, עגבניות, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו שעועית ירוקה מטוגנת עם פירורי לחם בייקון, שעועית ירוקה וחרדל, ו עוף מטוגן עם פטריות, שקדים ו Vert Haricots מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את כל החומרים יחד בקערה קטנה ועונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.;
חותכים שעועית ירוקה לחתיכות 1/4 אינץ'.
מניחים את הויניגרט במחבת סאוט בינונית ומחממים על אש נמוכה.
מוסיפים את verts haricots, עגבניות בצלצלים ומבשלים עד רק מחומם דרך. מתבלים במלח ופלפל ומקפלים בעירית.;
מחממים תנור ל 400 מעלות F. העונה שני הצדדים של הדגים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מערבבים קמח וקמח תירס בקערה רדודה בינונית ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מחממים את השמן במחבת גדולה עד לעישון. לדלות את הדגים משני הצדדים בתערובת הקמח ברז כל עודף.
דגים מטוגנים משני הצדדים עד חום זהוב קל, כ 2 דקות לכל צד.
טפטוף חלק מהויניגרט שנותר על הצלחת.
מניחים פילה 1 של דג האריחים על גבי כף חלק תערובת שעועית ירוקה חמה/עגבניות מעל הדג.
מקשטים עם פטרוזיליה טרייה.
פנה תפוחי אדמה: 3 כפות חמאה ללא מלח 1 כפות שמן זית 4 תפוחי אדמה, קלופים והפכו מלח ופלפל טחון טרי 1/4 כוס קצוצה פטרוזיליה טרייה
מחממים חמאה ושמן על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את תפוחי האדמה, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד חום זהוב ומבשלים דרכו.
הסר מהחום ומערבבים פטרוזיליה.