אם יש לכם שמן זית, מיץ לימון, מלח ים גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: המבורגרים בזיליקום עם מיונז עגבניות מיובש, עגבניות ירוקות מטוגנות BLT עם מיונז עשב, ו פניני קפרזה עם מיונז עגבניות מיובשות.
הוראות
1
מערבבים חלמונים ביצה, מיץ לימון, חרדל, ושום בקערה של מעבד מזון או מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk. עם ריצת מכונה, טפטוף איטי בשמן קנולה, מכונת עצירה כדי לגרד את הצדדים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
זנים של פטריות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
תערובת צריכה להתחיל ליצור תחליב עבה.
מרכיבים שתצטרך
אמולסיות
3
העברה לקערה גדולה להגדיר בסיר כבד מרופד במגבת צלחת לייצב.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
לטאטא כל הזמן, לטפטף לאט בשמן זית עד.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
להוסיף עד 1 כף מים, לטאטא כל הזמן, עד התערובת מבהירה בצבע והוא דק מספיק כדי ליפול לאט מכף כאשר מוחזק אנכית. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב