Torta de Choclo (עוגת תירס בסגנון קולומביאני)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל טורטה דה Choclo (עוגת תירס בסגנון קולומביאני). והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 309 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך מלח, חמאה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו Torta de Repollo (עוגת כרוב בסגנון קולומביאני), Torta Negra Colombiana (עוגה שחורה קולומביאנית), ו Torta de Dulce de Coco (עוגת פודינג קוקוס קולומביאנית) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את התירס במעבד המזון. מחממים תנור ל 177°. משמנים אפייה pan.In קערה גדולה, מערבבים יחד את התירס, עמילן תירס, סוכר, אבקת אפייה ומלח. בקערה אחרת, לערבב יחד את החלב, ביצים, תמצית וניל וחמאה עד רק בשילוב.
מוסיפים את הגבינה ומערבבים היטב.מערבבים את תערובת החלב לתוך תערובת קמח התירס עד רק בשילוב.
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה.
אופים עד סכין מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי, על 25 דקות.
תן לעמוד במחבת לפחות 5 דקות.
מניחים תבנית אפייה על המחבת, הופכים בזהירות את המחבת ואת הסדין, ולתת לעוגת התירס ליפול על הסדין.
חותכים לריבועים ומגישים חם או חם.