קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

Tortelloni di Treviso עם Fonduta di Parmigiano

Tortelloni di Treviso עם Fonduta di Parmigiano
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Tortelloni di Fagioli: שעועית מלאה Tortelloni, Pasticcio di pappardelle al radicchio rosso di Treviso (אפוי Pappardelle עם Treviso Radicchio), ו מוצרלה פונדוטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
קוצצים רדיקיו לחתיכות 1/4inch, לשטוף ולהסתובב יבש. במחבת 12inch עד 14inch, מחממים שמן זית עד עישון מעל חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
רדיקיו.רדיקיו.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים בצל ומבשלים עד מרכך חום בהיר, על 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
הוסף רדיקיו ולזרוק עד רך מאוד, על 6 עד 7 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
רדיקיו.רדיקיו.
4
הסר מהמחבת ולאפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מניחים בקערת ערבוב ומוסיפים חצי כוס פרמזן, פטרוזיליה, מלח ופלפל וחומץ בלסמי ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
6
חותכים פסטה לתוך ריבועים 4inch.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
7
מניחים 1 כף למרכז של כל כיכר פסטה. מקפלים כדי ליצור משולש ולאחר מכן לקפל את הקצוות יחד כדי ליצור tortelloni. המשך עד שכל מילוי הפסטה יסתיים.
מרכיבים שתצטרך
טורטליניnameטורטליניname
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
8
להביא שישה ליטרים מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
9
מניחים tortelloni במים רותחים וחום נמוך לרתיחה גבוהה. בינתיים, להביא שמנת לרתיחה בסיר 1 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
טורטליניnameטורטליניname
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
הסר מהחום, להוסיף הנותרים 1/2 כוס פרמזן, חלמונים ואגוז מוסקט ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
זנים של פטריותזנים של פטריות
11
מסננים tortelloni ומניחים לתוך 12inch כדי 14inch מחבת סאוט עם חמאה ומוגן radicchio ומבשלים על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
טורטליניnameטורטליניname
רדיקיו.רדיקיו.
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מניחים 3 tortelloni על כל צלחת, כפית 2 כפות פונדוטה מעל הפסטה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
טורטליניnameטורטליניname
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
13
הפוך תל של הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים, שמן וכל טעם אחר שתבחר. באמצעות מזלג, להכות יחד את הביצים, שמן וטעמים ולהתחיל לשלב את הקמח מתחיל עם השפה הפנימית של הבאר. כשאתם מרחיבים את הבאר, תמשיכו לדחוף את הקמח למעלה כדי לשמור על צורת הבאר. אל תדאג כי בשלב הראשוני הזה נראה מבולגן. הבצק יתחבר כאשר 1/2 מהקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
14
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים בעיקר. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד את כל שמאל על חתיכות פריך. מעט קמח הלוח ולהמשיך ללוש במשך 3 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. המשך ללוש עוד 3 דקות, לזכור לאבק את הלוח שלך בעת הצורך. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר. הערה: אין לדלג על חלק לישה או מנוחה של מתכון זה, הם חיוניים עבור פסטה קלה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו