Tortelloni di Treviso עם Fonduta di Parmigiano
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Tortelloni di Fagioli: שעועית מלאה Tortelloni, Pasticcio di pappardelle al radicchio rosso di Treviso (אפוי Pappardelle עם Treviso Radicchio), ו מוצרלה פונדוטה (מתכונים דומים).
הוראות
קוצצים רדיקיו לחתיכות 1/4inch, לשטוף ולהסתובב יבש. במחבת 12inch עד 14inch, מחממים שמן זית עד עישון מעל חום גבוה בינוני.
מוסיפים בצל ומבשלים עד מרכך חום בהיר, על 6 עד 7 דקות.
הוסף רדיקיו ולזרוק עד רך מאוד, על 6 עד 7 דקות יותר.
הסר מהמחבת ולאפשר להתקרר.
מניחים בקערת ערבוב ומוסיפים חצי כוס פרמזן, פטרוזיליה, מלח ופלפל וחומץ בלסמי ומערבבים היטב.
חותכים פסטה לתוך ריבועים 4inch.
מניחים 1 כף למרכז של כל כיכר פסטה. מקפלים כדי ליצור משולש ולאחר מכן לקפל את הקצוות יחד כדי ליצור tortelloni. המשך עד שכל מילוי הפסטה יסתיים.
להביא שישה ליטרים מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח.
מניחים tortelloni במים רותחים וחום נמוך לרתיחה גבוהה. בינתיים, להביא שמנת לרתיחה בסיר 1 ליטר.
הסר מהחום, להוסיף הנותרים 1/2 כוס פרמזן, חלמונים ואגוז מוסקט ומערבבים.
מסננים tortelloni ומניחים לתוך 12inch כדי 14inch מחבת סאוט עם חמאה ומוגן radicchio ומבשלים על אש נמוכה.
מניחים 3 tortelloni על כל צלחת, כפית 2 כפות פונדוטה מעל הפסטה ומגישים.
הפוך תל של הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים, שמן וכל טעם אחר שתבחר. באמצעות מזלג, להכות יחד את הביצים, שמן וטעמים ולהתחיל לשלב את הקמח מתחיל עם השפה הפנימית של הבאר. כשאתם מרחיבים את הבאר, תמשיכו לדחוף את הקמח למעלה כדי לשמור על צורת הבאר. אל תדאג כי בשלב הראשוני הזה נראה מבולגן. הבצק יתחבר כאשר 1/2 מהקמח משולב.
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים בעיקר. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד את כל שמאל על חתיכות פריך. מעט קמח הלוח ולהמשיך ללוש במשך 3 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. המשך ללוש עוד 3 דקות, לזכור לאבק את הלוח שלך בעת הצורך. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר. הערה: אין לדלג על חלק לישה או מנוחה של מתכון זה, הם חיוניים עבור פסטה קלה.