Tortino di Carciofi (ארטישוק פלאן)
Tortino di Carciofi (ארטישוק פלאן) דורש סביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 200 קלוריות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה האירופאית הזו. אם יש לך שמן זית, שום, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 30%. נסו פוקצ'ה די קרציופי-ארטישוק ועוגת לחם מעופשת, לבבות ארטישוק מטוגנים עם נענע (carciofi Alla Romana), ו פנה עם לבבות ארטישוק (פנה אל קרציופי) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. במחבת 10 אינץ', ovenproof, לחמם את שמן הזית על חום גבוה עד כמעט עישון.
מסננים את הארטישוקים מתייבשים, ואז מוסיפים למחבת עם השום. מבשלים מעל חום גבוה 5 עד 8 דקות. תניח בצד. בקערה בינונית, להכות את הביצים עד קצף, ולאחר מכן להוסיף את הפטרוזיליה, קמח, מלח ופלפל לפי הטעם והגבינה ומערבבים היטב לשלב.
יוצקים את התערובת על הארטישוקים במחבת וחוזרים לתנור, מבשלים 4 עד 5 דקות על אש בינונית כדי לתת את הסט התחתון.
מעבירים לתנור ומבשלים 15 עד 20 דקות, עד שהקצוות נקבעים והחלק העליון מתחיל להשחים.