Tuscan Style אמנון and Cannellini Beans
בסגנון טוסקני שעועית Tilapian ו Cannellini עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 316 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שעועית קנליני, שקית תנור, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: שעועית טוסקנית עם פטריות, תרד ופסטו, קנליני עוף טוסקני, ו שעועית קנליני.
הוראות
Place Reynolds® Oven Bag in 13x9x2-inch pan.
מוסיפים קמח, 2 כפיות תיבול איטלקי, גרידת לימון 1/2 כפית מלח לשקית; לסחוט בעדינות שקית לערבב תבלינים.
מוסיפים עגבניות לשקית תנור; בעדינות לסחוט שקית למחוץ עגבניות.
מוסיפים שעועית, שום ויין לשקית. הפעל שקית מספר פעמים לערבב מרכיבים. מסדרים מרכיבים בשכבה זוגית בשקית.
גלול למטה סוף פתוח של תיק שלוש פעמים כדי להחזיק אותו פתוח.
מברשת אמנון עם שמן זית ומיץ לימון.
מפזרים דגים עם הנותרים תיבול איטלקי; העונה עם מלח ופלפל, אם תרצה בכך.
מניחים דגים בשכבה זוגית על תערובת שעועית בשקית. תיק פתוח.
סגור שקית תנור עם עניבת ניילון.
חותכים שישה 1/2 אינץ חריצים בחלק העליון. מכסה את הקצוות של התיק במחבת.
אופים 15 דקות או עד פתיתי דגים ושעועית הם חמים. בזהירות לחתוך העליון של התיק פתוח. רוטב כפית על דגים; מקשטים עם פרוסות לימון,אם תרצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.