Uber-Braten Kielbasa ותבשיל כרוב כבוש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Kielbasan סופר בראטן ותבשיל כרוב כבוש. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 694 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו חלב, אטריות קלוסקי, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . נסו כרוב כבוש וקילבסה (סיר חרס), ביאלה קילבסה עם פירוגי וכרוב כבוש, ו נקניק מעושן בגריל עם כרוב כבוש ובצל. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים אטריות kluski במים הרותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק לנשיכה, כ 8 דקות.
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
לטאטא בקמח, חרדל יבש ופלפל שחור; לבשל עד חלקה, על 2 דקות.
להקציף בחלב, קצת בכל פעם, ולהביא רוטב לבן לרתיחה. לבשל 1 דקה, לטאטא כל הזמן, כדי להפוך את הרוטב חלק, עבה.
להקציף 3/4 כוס גבינת צ ' דר לרוטב עד מומס.
מערבבים אטריות kluski, כרוב כבוש, נקניק kielbasa לתוך הרוטב ולהעביר צלחת תבשיל 3 ליטר.
מערבבים פירורי לחם עם גבינת צ ' דר 1/4 כוס בקערה ומפזרים על התבשיל.
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל מחומם דרך, כ 20 דקות.