V-Tol בשר עגל ועוגת ביצה
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 542 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים קשות, ג'לטין, פילה עגל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסוארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, ו Ham Hawaiian ומחווני גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הדבק מים חמים, מניחים מים על חום, מוסיפים שומן, ומביאים לרתיחה.
מערבבים את הקמח מנופה עם מלח.
מוסיפים מים ושומן חזיר לקמח ומערבבים עד הדבק מגיע מקצוות הקערה. לעבוד במהירות בזמן הדבק עדיין חם.
מניחים על לוח ללוש עד חלקה.
מכסים בשר במים ומוסיפים פטרוזיליה ועשבי תיבול מעורבים. לבשל 30 דקות.
הסר בשר ממלאי ולהפחית מלאי 2 כוסות.
מוסיפים ג ' לטין ושרי למלאי ומאפשרים להתקרר. מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מרדדים מאפה לכ 3/16 אינץ ' עבה.
חותכים לצורות כדי להתאים צדדים, בסיס וקצוות של פח מלבני. אפשר הצטמקות 1/2 אינץ ' באורך ורוחב. צדי קו של פח הראשון ולאחר מכן טיפה בחתיכה לחתוך כדי להתאים את הבסיס ולחץ על הקצוות יחד. ודא כי הצדדים הם מספיק זמן רק כדי לבוא על שפת פח. מילוי מאפה מקרה על ידי הצבת שכבה מסודרת של בשר בתחתית.
מניחים ביצים שלמות במרכז העובש ומכסים עם שאר הבשר. מכסים עם מאפה לחתוך כדי להתאים את החלק העליון ואת crimp יחד באמצעות החלק האחורי של כף.
מברשת עם ביצה לשטוף ולעשות שלושה חורים אדים בעוגה. מבשלים 1 שעה ו 20 דקות.
הסר עוגה ובעוד עדיין חם מקום משפך לתוך החורים ולמלא עם המניה-לוודא המניה מופצת באופן שווה. אפשר מניות להתיישב ולמלא מספר פעמים. להכניס למקרר. ללוות עם סלט ירוק לקשט עם פטרוזיליה.