זה עובד טוב כמו קינוח זול. אם יש לכם אגוז מוסקט, גרידת לימון, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו שום קלוי & Voskos יוגורט יווני ניפץ תפוחי אדמה, Meyer Lemon - יוגורט יווני עוגה יבשה עם ציפוי שוקולד-יווני יוגורט, ו יוגורט יווני עוגת לירה לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז וקמח 8 1/2 על ידי 4 1/2 מחבת כיכר מתכת אינץ 'או קו בפנים עם nonstick foil.In קערת ערבוב גדולה, לשלב קמח, שניהם סוכרים, מלח, סודה לשתיה, ג' ינג ' ר ואגוז מוסקט. מערבבים היטב.הפוך באר עמוקה במרכז תערובת הקמח ולהוסיף את היוגורט, שמן, גרידת לימון, מיץ לימון, וניל וביצים.עם כפית ערבוב גדולה (אני אוהב להשתמש מגרד סיליקון חובה כבדה), לערבב את החומרים הנוזליים יחד בבאר, ולאחר מכן לערבב את החומרים יבשים לנוזל ולהמשיך ערבוב עד מעורבב. אל תכה יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעליים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מעבירים את הבלילה למחבת ואופים על מתלה מרכז כ 1 שעה ו 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
בואו להתקרר לחלוטין במחבת.כאשר מגניב, להכין הדובדבן על ידי ערבוב כל מרכיבי הדובדבן יחד עד חלקה.