Zakary Pelaccio של עלה קארי עוף מטוגן
המתכון Zakary Pelaccio של עלה קארי עוף מטוגן יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 24 שעות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 40 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 962 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לכם פלפל, עלה דפנה, עלי קארי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ מזוקק לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פבלובות תות מיני כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו צ'יפס חזיר של זקארי פלאצ' יו, המבורגרים כבש של Zakary Pelaccio, ו Zakary Pelaccio ' S Pasta Con Sarde (מתכונים דומים).
הוראות
יום קודם לכן, תמליח את העוף: בסיר גדול, לשלב את cincalok, שום, פלפל, זרעי כוסברה, עלה דפנה, ו 2 כוסות מים. מביאים את המים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים במשך 10 דקות. הסר את הסיר מן החום ולתת את הפתרון מגניב לחלוטין.
יוצקים את תערובת מקורר לתוך קערה גדולה.
מוסיפים את חתיכות העוף, משליכים היטב, ואז מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים במשך 24 שעות.
יום לפני, לעשות את חומץ צ 'ילי: מחית צ' ילי, חומץ, ו 1 כפית מלח ים יחד בבלנדר.
מעבירים את הנוזל לקערה ומקררים, מכוסים, לפחות 24 שעות כדי לתת לטעמים להתמזג. מסננים את התערובת דרך מסננת בסדר רשת, זורק כל מוצקים.
הסר את העוף מן המלח וללטף אותו יבש.
לטאטא יחד את הקמח, מלח כשר ופלפל בקערה גדולה. לדלות את חתיכות העוף בקמח ולשים אותם על מדף קירור להגדיר מעל תבנית אפייה.
בואו לשבת אותם במשך 5 דקות ולאחר מכן לחזור על תהליך החפירה כדי לוודא שאתה מקבל ציפוי מושלם של קמח.
בינתיים, לחמם את השמן בסיר גדול, כבד עד 177° מעל חום גבוה (נמדד על מדחום עמוק טיגון). לאחר הטמפרטורה הוא הגיע, להפחית את החום בינוני גבוה כדי לשמור על זה.
עובדים בקבוצות, מוסיפים את העוף לשמן ומטגנים עד שהעוף מוזהב, פריך ומבושל דרך, כ -12 דקות לבשר לבן ו -15 עד 17 דקות לחושך.
הסר את חתיכות העוף עם כפית מחוררת ומניח על מדף קירור. מתבלים בנדיבות עם מלח ים גס.
כאשר העוף סיים לבשל, מטגנים את עלי הקארי בשמן הבישול עד פריך, כ -10 שניות, ולאחר מכן מעבירים אותם עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
מניחים את העוף על צלחת גדולה ומתפוררים חלק מעלי הקארי המטוגנים מעליו. ערימת עוד כמה עלים קארי מטוגן שלם בצד כמו לקשט ולהגיש עם קערה קטנה של חומץ צ ' ילי.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.
![שאטו סטי. מישל ריזלינג]()
שאטו סטי. מישל ריזלינג
# 14 Wine Enthusiast Top 100 Best Buies of 2018chateau Ste. ריזלינג עמק קולומביה של מישל הוא תערובת של ריזלינג מכל רחבי עמק קולומביה של וושינגטון. המטרה שלהם היא לעצב מרענן, טעים, בינוני יבש ריזלינג וינטאג ' לאחר הבציר. היין מציע ניחוחות וטעמים פריכים עם מינרליים עדינים. זהו "riesling היומיום" שלהם כי הוא תענוג לשתות וקל להתאים עם מגוון רחב של מזונות.זוג עם פירות טריים, סרטן, גבינות מתונות, או עוף.