Zeppole עם רוטב שוקולד
Zeppole עם רוטב שוקולד יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 50 מנות. עם 250 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמרים, מלח ים, קמח לחם, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו "צפולי תפוחים עם רוטב נוטף ג'לי", Zeppole כתום ושוקולד, ו Chocolate Zeppole di San Giuseppe (מתכונים דומים).
הוראות
שים שוקולד בקערה בינונית. Stircream ודבש בסיר קטן חום overmedium עד התערובת מתחילה בועה;לשפוך על שוקולד להקציף עד חלקה.תתחמם. לעשות קדימה: ניתן לעשות 3 daysahead. כיסוי וצינה. לחמם מחדש לפני השימוש.
בקערה של מערבל לעמוד בכושר עם משוט, לשלב קמח ואת 6המרכיבים הבאים. לנצח במהירות נמוכה עד doughforms. בהדרגה להוסיף חמאה, להכות untilabsorbed בין תוספות ו occasionallyscraping למטה הצדדים של קערה. Increasespeed בינוני ומכה עד חלקלקות, על 3 דקות. לגרד בצק ממשוט וצדדים של קערה. לכסות withplastic לעטוף; לתת לעלות במשך 2 שעות.
יוצקים מספיק שמן לתוך עמוק, כבד 5 ליטר potto להגיע לעומק של 1 1/2"לצרף עמוק-frythermometer לצד סיר חום overmedium שמן חום עד שהוא מגיע 325°f. עבודה inbatches, טיפה בצק לתוך שמן על ידי heapingteepingspoonfuls (על סיבובים בקוטר 1").לבשל, להסתובב מדי פעם, עד זפולה aregolden ומבושל, על 4 דקות perbatch. באמצעות כפית מחוררת, העברהעינית מגבות נייר; ניקוז.לנפות אבקת סוכר מעל zeppole או putsugar בשקית נייר ולהוסיף zeppole; shakegently מעיל.