קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

Zeppole עם רוטב שוקולד

Zeppole עם רוטב שוקולד
Zeppole עם רוטב שוקולד יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 50 מנות. עם 250 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמרים, מלח ים, קמח לחם, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו "צפולי תפוחים עם רוטב נוטף ג'לי", Zeppole כתום ושוקולד, ו Chocolate Zeppole di San Giuseppe (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים שוקולד בקערה בינונית. Stircream ודבש בסיר קטן חום overmedium עד התערובת מתחילה בועה;לשפוך על שוקולד להקציף עד חלקה.תתחמם. לעשות קדימה: ניתן לעשות 3 daysahead. כיסוי וצינה. לחמם מחדש לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
בקערה של מערבל לעמוד בכושר עם משוט, לשלב קמח ואת 6המרכיבים הבאים. לנצח במהירות נמוכה עד doughforms. בהדרגה להוסיף חמאה, להכות untilabsorbed בין תוספות ו occasionallyscraping למטה הצדדים של קערה. Increasespeed בינוני ומכה עד חלקלקות, על 3 דקות. לגרד בצק ממשוט וצדדים של קערה. לכסות withplastic לעטוף; לתת לעלות במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים מספיק שמן לתוך עמוק, כבד 5 ליטר potto להגיע לעומק של 1 1/2"לצרף עמוק-frythermometer לצד סיר חום overmedium שמן חום עד שהוא מגיע 325°f. עבודה inbatches, טיפה בצק לתוך שמן על ידי heapingteepingspoonfuls (על סיבובים בקוטר 1").לבשל, להסתובב מדי פעם, עד זפולה aregolden ומבושל, על 4 דקות perbatch. באמצעות כפית מחוררת, העברהעינית מגבות נייר; ניקוז.לנפות אבקת סוכר מעל zeppole או putsugar בשקית נייר ולהוסיף zeppole; shakegently מעיל.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מגישים עם רוטב לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק