קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

אבגולמונו מהיר, אורזו ומרק עוף

אבגולמונו מהיר, אורזו ומרק עוף
מהר Avgolemono, אורזו, מרק עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם פסטה orzo), מיץ לימון, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: מרק Avgolemono (מרק עוף לימון יווני), מרק עוף Avgolemono עם אורז, ו מרק עוף גושי Avgolemono.

הוראות

1
להביא מרק ושמיר לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
תוסיף את אורזו. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות או עד אורזו הוא רך מעט.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
3
הסר מהחום.
4
מניחים ביצים ומיץ בבלנדר; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
הסר 1 מרק כוס מחבת עם מצקת, הקפד להשמיט את orzo. עם בלנדר על, לאט להוסיף מרק; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
מצקתמצקת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים גזר, מלח, פלפל ועוף למחבת. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני נמוך, ומבשלים 5 דקות או עד עוף אורזו נעשים. להפחית את החום לנמוך. לאט מערבבים בתערובת ביצים; לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי