אבוקדו חריף בירה מוכה
אבוקדו חריף-מוכה בירה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 348 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח שולחן, אבקת אפייה, קמח זהב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 56% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: אבוקדו חריף בירה מוכה, טאקו אבוקדו מוכה בירה פריך, ו בקלה מוכה בירה, טאקו אבוקדו ובייקון.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים קמח, אבקת אפייה, מלח שולחן, בירה ורוטב Sriracha עם whisk עד חלקה.
בתנור הולנדי 5 ליטר או סיר כבד, לחמם 2 עד 3 אינץ ' שמן כדי 177°. לזרוק רבעי אבוקדו עם מיץ ליים. עבודה בקבוצות קטנות, לטבול מגורי אבוקדו בבלילה. מטגנים בשמן חם על 2 דקות או עד חום זהוב.
מסננים על מגבות נייר; מפזרים מלח ים.
מגישים חם אבוקדו מטוגן, מעוטר עגבניות.