אבוקדו ממולא פירות ים
אבוקדו ממולא פירות ים עשוי להיות רק המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 270 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך פטרוזיליה, מלח, שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. . נסו אבוקדו ממולא עם פירות ים, פירות ים אפויים ממולא אבוקדו # BrunchWeek, ו אבוקדו מאכלי ים אפויים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מערבבים את הסרטן, שרימפס, מלפפון, מיונז ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל. כיסוי, ולהירגע עד הגשה.
חותכים את האבוקדו לאורך, ולהסיר את הבור. לגרוף את הבשר של האבוקדו, עוזב על 1/2 אינץ ' על הקליפה. כפית את תערובת פירות הים למרכזים חלולים של חצאי האבוקדו.
מפזרים את החלק העליון עם פפריקה.