אבזם שקד-שזיף
צריך קינוח צמחוני? אבזם שזיף שקדים יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 488 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם שזיפים, תמצית vanillan, אבקת אפייהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אבזם שקד-שזיף, אבזם שזיפים, ו פודינג שזיפים ושקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה עמדה במרכז התנור וחימום מראש עד 350°f. תרסיס 9 אינץ 'קוטר עוגת מחבת עם 2 אינץ' -צדדים גבוהים עם ספריי nonstick. שורה תחתונה של מחבת עם נייר קלף עגול.
העברה לקערה בינונית; לטאטא בקמח, אבקת אפייה, ומלח. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה בקערה גדולה עד רכות.
להוסיף 1 סוכר כוס; לנצח עד מעורבב היטב.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. הכה בתמצית וניל ושקד, ולאחר מכן תערובת קמח רק עד incorporated.
העברת הבלילה למחבת מוכנה; להפיץ באופן שווה וחלק העליון עם מרית. בעדינות לחץ על פרוסות שזיף, צד בשר למטה, לתוך הבלילה דפוס דיבר סביב השפה החיצונית ומרכז העוגה, הצבת קרוב זה לזה.
מערבבים קינמון ו 4 כפיות סוכר בקערה קטנה.
אופים עוגה עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 50 דקות. עוגה מגניבה במחבת על מתלה 20 דקות. הפעל סכין קטנה בין צד עוגה ומחבת כדי לשחרר. הפוך עוגה על מגש; הסר נייר קלף.
מניחים מגש נוסף על גבי עוגה. באמצעות שתי הידיים, להחזיק את שתי מגשים בחוזקה יחד ולהפוך את העוגה, שזיף בצד למעלה. עוגה מגניבה לגמרי.