אבטיח-שיפוד עגבניות
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 193 קלוריות. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, שמן זית, עגבניות שרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. נסו עקיצות שיפוד s ' more, שיפוד קפרזה, ו סלט אנטיפסטו על שיפוד (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים למעלה ולמטה את האבטיח לרמה זה. שב זקוף וחתוך את הקליפה.
חותכים לקוביות 1 אינץ', מילואים.
להביא סיר קטן של מים לרתיחה. יש קערה קטנה של מי קרח בצד. בזהירות לזרוק את עגבניות שרי לתוך המים. אפשר לבשל במשך 10 שניות. שים את מי הקרח. בזהירות לקלף את העור לחתוך לחצאים (שים לב: העגבניות לא צריך להיות קלופים.)
מניחים חצי עגבניות על גבי כל קוביית אבטיח עם הצד השטוח כלפי מעלה. לתקוע שיפוד במבוק דרך העליון כל הדרך למטה כדי לאבטח את 2 פריטים. בשורה שיפודים על מגש הגשה.
טפטפו את הויניגרט מעל העגבניה המשופדת והאבטיח.
מפזרים מלח ומניחים עלי בזיליקום זעירים על גבי.