אגוז ביסקוטי
ביסקוטי אגוז יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-144 מנות. מנה אחת מכילה 40 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אם יש לך תמצית שקדים, תמצית אגוז, אבקת אפייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ביסקוטי פיג ואגוזים, ביסקוטי תאנים ואגוזים, ו ביסקוטי תאנים ואגוזים.
הוראות
מערבבים יחד קמח ואבקת אפייה ומניחים בצד.
הכה יחד ביצים וסוכר בקערה גדולה עד מעורבב היטב. מערבבים בחמאה, תמציות, טעם אגוז שחור ואגוזים. בהדרגה מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת מוקרם מיזוג טוב.
מחלקים את הבצק על משטח מקומח ל -8 חלקים שווים.
גלגל כל חלק לתוך חבל 14 אינץ'.
מניחים ארבעה חבלים על 2 סנטימטרים זה מזה על גיליון עוגיות משומן.
אופים בתנור 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך כ 20 דקות, עד שישבנים הם זהב חיוור בצבע.
בואו להתקרר על 2 דקות על תבנית האפייה ואז לחתוך כל חבל על אלכסון לפרוסות 1/2 עד 3/4 אינץ ' עבה.
הנח פרוסות צמודות בצדדים ואופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) עד קלוי קלות (כ 15 דקות). מגניב על תבנית אפייה. חנות אטומה.