אגוזי לוז-עוגות חמאה חומות עם תאנים
אגוזי לוז-עוגות חמאה חומות עם תאנים הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 505 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. אם יש לכם אגוזי לוז, מלח, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. מתכונים דומים: עוגות מיני מרופדות חמאה חומה עם חמאה חומה חמאה חמאה חמאה חמאה חמאה חמאה חמאה חמאה חמאה חמאה חמאה, ספגטי עם תאנים, בזיליקום, חמאה חומה ואגוזי לוז, ו ספגטי עם חמאה חומה, תאנים, אגוזי לוז ובזיליקום.
הוראות
חמאה וקמח שש ramekins או כוסות מאפין (גודל 1 כוס). במחבת בת 5 עד 6 ליטר על חום גבוה, להמיס 1/2 כוס חמאה; מערבבים לעתים קרובות עד חמאה זהובה חום עם כתמים חומים כהים, 3 עד 5 דקות.
הסר בבת אחת מחום ולתת לעמוד עד רק חם, 15 עד 20 דקות.
בינתיים, מניחים אגוזי לוז במחבת 8 או 9 אינץ ' רחב ואופים בתנור רגיל או הסעה 350 עד הזהב מתחת לעורות, על 10 דקות.
יוצקים על מגבת פשתן נקי ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז לשפשף אגוזים במגבת כדי להסיר עורות רופפים.
במעבד מזון, מערבולת אגוזים עם קמח, 1/2 כוס סוכר מגורען, קליפת לימון, מלח, וקינמון עד הקרקע דק.
בקערה גדולה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, מקציפים חלבונים ביצה עד מקציף. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר מגורען ולהמשיך להצליף עד תערובת מחזיקה פסגות רכות. מערבבים בעדינות בתערובת אגוז. בהדרגה להוסיף חמאה חומה, ערבוב עד מעורבב היטב. הבלילה כפית באותה מידה לתוך ramekins. פרוסות תאנה חופפות על צמרות בתבנית מעגלית.
אופים בתנור רגיל או הסעה 350 עד שהעוגות משחימות קלות וקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -30 דקות (25 דקות בתנור הסעה). להגדיר עוגות על מדף כדי להתקרר במשך 10 עד 15 דקות.
כדי להסיר עוגות ramekins, להפעיל סכין דק להב בין כל עוגה ramekin כדי לשחרר; הפוך כדי unmold, ולאחר מכן להגדיר זקוף.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
מפזרים אבקת סוכר רק לפני ההגשה.