קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אגוזי לוז-עוגות חמאה חומות עם תאנים

אגוזי לוז-עוגות חמאה חומות עם תאנים
אגוזי לוז-עוגות חמאה חומות עם תאנים הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 505 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. אם יש לכם אגוזי לוז, מלח, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. מתכונים דומים: עוגות מיני מרופדות חמאה חומה עם חמאה חומה חמאה חמאה חמאה חמאה חמאה חמאה חמאה חמאה חמאה חמאה חמאה, ספגטי עם תאנים, בזיליקום, חמאה חומה ואגוזי לוז, ו ספגטי עם חמאה חומה, תאנים, אגוזי לוז ובזיליקום.

הוראות

1
חמאה וקמח שש ramekins או כוסות מאפין (גודל 1 כוס). במחבת בת 5 עד 6 ליטר על חום גבוה, להמיס 1/2 כוס חמאה; מערבבים לעתים קרובות עד חמאה זהובה חום עם כתמים חומים כהים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופניםגבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר בבת אחת מחום ולתת לעמוד עד רק חם, 15 עד 20 דקות.
3
בינתיים, מניחים אגוזי לוז במחבת 8 או 9 אינץ ' רחב ואופים בתנור רגיל או הסעה 350 עד הזהב מתחת לעורות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
יוצקים על מגבת פשתן נקי ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז לשפשף אגוזים במגבת כדי להסיר עורות רופפים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
5
במעבד מזון, מערבולת אגוזים עם קמח, 1/2 כוס סוכר מגורען, קליפת לימון, מלח, וקינמון עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
6
בקערה גדולה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, מקציפים חלבונים ביצה עד מקציף. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר מגורען ולהמשיך להצליף עד תערובת מחזיקה פסגות רכות. מערבבים בעדינות בתערובת אגוז. בהדרגה להוסיף חמאה חומה, ערבוב עד מעורבב היטב. הבלילה כפית באותה מידה לתוך ramekins. פרוסות תאנה חופפות על צמרות בתבנית מעגלית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
אופים בתנור רגיל או הסעה 350 עד שהעוגות משחימות קלות וקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -30 דקות (25 דקות בתנור הסעה). להגדיר עוגות על מדף כדי להתקרר במשך 10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
כדי להסיר עוגות ramekins, להפעיל סכין דק להב בין כל עוגה ramekin כדי לשחרר; הפוך כדי unmold, ולאחר מכן להגדיר זקוף.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
10
מפזרים אבקת סוכר רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים