אגוזי לוז-צימוקים פאונד עוגה
וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת קילו צימוקים, עוגת פאונד צימוקים רום, ו עוגת קילו צימוקים.
הוראות
מעיל 12 כוס מחבת עם ספריי בישול, ואבק עם פירורי לחם. להקיש פירורים עודפים; להפריש.
מניחים את הצימוקים בקערה. מביאים את הליקר לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני גבוה; לשפוך על צימוקים. לכסות ולתת לעמוד 30 דקות.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין. לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, מלח, מייס.
מניחים חמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית 1 דקה או עד חלקה.
להוסיף 1/3 כוס סוכר מגורען וניל; לנצח 1 דקה.
הוסף 2 כוסות סוכר מגורען, 1/3 כוס בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת.
הוסף את הביצים, 1 בכל פעם, פועם במשך 1 דקה לאחר כל תוספת. עם מיקסר במהירות נמוכה, להוסיף תערובת קמח וחלב לסירוגין לתערובת סוכר, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. הכה רק עד חלקה. מערבבים בתערובת צימוקים וקליפה.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 במשך 55 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. מגניב במחבת על מתלה תיל 20 דקות. הפוך מחבת, להסיר עוגה, מגניב לחלוטין על מתלה חוט.