וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת קילו צימוקים, עוגת פאונד צימוקים רום, ו עוגת קילו צימוקים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מעיל 12 כוס מחבת עם ספריי בישול, ואבק עם פירורי לחם. להקיש פירורים עודפים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
3
מניחים את הצימוקים בקערה. מביאים את הליקר לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני גבוה; לשפוך על צימוקים. לכסות ולתת לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין. לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, מלח, מייס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מייס קרקע
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחד
5
מניחים חמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית 1 דקה או עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
להוסיף 1/3 כוס סוכר מגורען וניל; לנצח 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
7
הוסף 2 כוסות סוכר מגורען, 1/3 כוס בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
8
הוסף את הביצים, 1 בכל פעם, פועם במשך 1 דקה לאחר כל תוספת. עם מיקסר במהירות נמוכה, להוסיף תערובת קמח וחלב לסירוגין לתערובת סוכר, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. הכה רק עד חלקה. מערבבים בתערובת צימוקים וקליפה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
אופים ב 350 במשך 55 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. מגניב במחבת על מתלה תיל 20 דקות. הפוך מחבת, להסיר עוגה, מגניב לחלוטין על מתלה חוט.