קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות32
מגזין

אגס אפוי וסלט גורגונזולה

אגס אפוי וסלט גורגונזולה
אגס אפוי & סלט Gorgonzola עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 201 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, ויניגרט, אגס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו Gorgonzolan וסלט אגס, סלט אגס גורגונזולה, ו סלט אגס עם Gorgonzola (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חותכים את האגס במחצית לאורכו בזהירות להסיר את הליבה עם סכין קילוף. חותכים רסיס קטן מהצד התחתון כך שהוא ישב שטוח.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מניחים אותם על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
מפזרים 1 כף גבינה על כל חצי אגס ואופים עד מזהה אגס רך כל הדרך ואת הגבינה לקבל חום מבעבע. בערך 12 דקות, תלוי בגודל האגסים שלך.בעוד האגסים אופים, במהירות טוסט חצאי אגוז על ידי מחבת חם יבש עד ריחני וזהוב, משליך לעתים קרובות. בערך 3 דקות. לזרוק את עלי החסה בקצת ויניגרט ולחלק בין 2 צלחות הגשה. מחלקים את האגוזים בין שתי הצלחות ולשים אגס על גבי כל זה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
טפטוף קצת יותר ויניגרט מעל ולתת לו טחינה טובה של פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך