אגס אפוי וסלט גורגונזולה
אגס אפוי & סלט Gorgonzola עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 201 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, ויניגרט, אגס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו Gorgonzolan וסלט אגס, סלט אגס גורגונזולה, ו סלט אגס עם Gorgonzola (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
חותכים את האגס במחצית לאורכו בזהירות להסיר את הליבה עם סכין קילוף. חותכים רסיס קטן מהצד התחתון כך שהוא ישב שטוח.
מניחים אותם על תבנית אפייה.
מפזרים 1 כף גבינה על כל חצי אגס ואופים עד מזהה אגס רך כל הדרך ואת הגבינה לקבל חום מבעבע. בערך 12 דקות, תלוי בגודל האגסים שלך.בעוד האגסים אופים, במהירות טוסט חצאי אגוז על ידי מחבת חם יבש עד ריחני וזהוב, משליך לעתים קרובות. בערך 3 דקות. לזרוק את עלי החסה בקצת ויניגרט ולחלק בין 2 צלחות הגשה. מחלקים את האגוזים בין שתי הצלחות ולשים אגס על גבי כל זה.
טפטוף קצת יותר ויניגרט מעל ולתת לו טחינה טובה של פלפל שחור.