אגס ברי גאלט
אגס ברי גאלט עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 15 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ adventurescooking.blogspot.com יש 4 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. לך לחנות ותביא את בראונינג. שים אותם בצד, אינץ', מי הלימון ברגע שאתה אותם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו גאלט אגס, גאלט אגס, ו אגס הסתיו גאלט (מתכונים דומים).
הוראות
מקפלים את הקצוות מעל המילוי לקרוע את כל קרום נוסף, כך הגבול הקרום הוא לא יותר מ 4 אינץ ' רחב, (בדרך זו אתה יכול לחשוף יותר של מילוי יפה).
חותכים את כפית החמאה לחתיכות בגודל אפונה ומפיצים אותן באופן שווה על פני השטח החשוף של המילוי.
מניחים את הגלט בתנור ואופים במשך 30 דקות, ואז מסירים אותו ומברישים קלות חלק מהביצה המוקצפת על פני המשטחים החשופים של הקרום.
מניחים את galette בחזרה בתנור ואופים במשך 30 דקות נוספות, או עד הקרום הוא חום זהוב נחמד ומבריק.
הסר את גאלט מהתנור ולאפשר לו להתקרר במשך 45 דקות לפני ההגשה.