אגס ועוגת ענבים קונקורד
גשו לסופר וקנו אגסים, ביצים, עמילן תפוחי אדמה, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות מתכונים דומים: קונקורד ענבים ופאי אגס, ריבת ענבים קונקורד, ו ריבת ענבים קונקורד.
הוראות
התאם מתלה תנור למיקום נמוך ולחמם מראש תנור ל 425°f. צלחת עוגה קו עם קרום תחתון.
מניחים פירות מוכנים בקערה גדולה.
לטאטא יחד סוכר ועמילן לשלב, ואז בעדינות לזרוק עם הפרי, עד חתיכות מצופים באופן שווה.
יוצקים את הפרי לתוך קליפת עוגה.
עבור הסריג העליון, לחתוך את הבצק מגולגל, מקורר לתוך 18 רצועות לארוג לתוך קרום העליון (אתה יכול גם להשתמש בגיליון של בצק כדי להפוך את הקרום העליון המסורתי, רק כדי להיות בטוח לחתוך חריצים בחלק העליון). לחיצה על הצדדים, ומקררים את העוגה במשך 30 דקות.
להקציף יחד ביצה וקמצוץ של מלח. כאשר מוכן לאפות, להסיר עוגה מהמקרר, מברשת עם ביצה לשטוף, ומפזרים סוכר גלם.
מניחים עוגה בתנור ואופים במשך 20 דקות ב 218°, פונה באמצע. להפחית את החום ל375 ואופים עד מילוי בועות בכל רחבי בתוך הקרום הוא חום זהוב, 45-50 דקות יותר.
הסר מהתנור ומניח עוגה על מתלה להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.