תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל לקחת בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל מקסיקני. נסו להכין גוואקמולי אגס ופיסטוק בבית. מנה אחת מכילה 304 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . מתכון ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני זה מגיש 8 ומחירו 1.16 $ למנה . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 יגידו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם פלפל, שום, אבוקדו, וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמזנון במחיר סביר. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 73% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את פריך אגס ופיסטוק , מרק אגס, פיסטוק ופסטרניפ , ומרק אגס, פיסטוק ופטרניפ .
הוראות
1
מערבבים יחד את האבוקדו והאגסים בקערה בינונית. מערבבים פנימה את הכוסברה, מיץ הליים, הכוסברה, 1/2 כפית מלח, השום והג'לפנוס עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
חצאי אגסים בסירופ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
גוואקמולי בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא גם זיווג בטוח. ה- Barefoot Bubbly Extra Dry עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.