קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אגס זנגביל פריך עם Streusel מתפורר

אגס זנגביל פריך עם Streusel מתפורר
אגס ג'ינג'ר פריך עם Streusel מתפורר עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 489 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", "באטר", "מרסלה" ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו אגס פריך עם ציפוי Streusel Oat, אגס מיובש-דובדבן פריך עם אגוז מוסקט-Streusel אגוז, ו פאי אוכמניות מתפורר Streusel-Y (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך streusel: מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
קו גיליון אפייה מעוטר קלף. בקערה של מערבל לעמוד, לערבב מרכיבים יבשים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים חמאה; מערבבים במהירות נמוכה עד מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
מורחים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
אופים עד הזהב בקצוות, 8 עד 10 דקות; מערבבים.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
אופים עד הזהב בכל רחבי, 3 עד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
תן לסטרוזל להתקרר. הגדל את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
הפוך אגסים: לקלף פירות הליבה, לחתוך 1-in. נתחים, ומערבבים בעדינות בקערה גדולה עם מיץ לימון. חמאה 2 qt רדוד. צלחת אפייה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מערבבים סוכר ו 2 כף. מים ב 3-4 qt. פאן. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד שהסוכר מתחיל להשחים בנקודה 1, 4 עד 7 דקות. מחבת מתערבלת מדי פעם, להרתיח עד הסוכר הוא חום זהוב, 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר מהחום, תן מגניב על 30 שניות, ולאחר מכן בעדינות לערבב אגסים (סוכר יהיה לתפוס כתמים). להחזיר מחבת לחום ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר נמס שוב, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים מרסלה, ג ' ינג ' ר, צימוקים, וניל ומלח. להפחית חום ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד אגסים הם רק במכרז, 8 עד 10 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר אגסים לצלחת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
12
מוסיפים חמאה למחבת ומבשלים עד שנמסים. תערובת כפית על אגסים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
לפזר streusel על אגסים, ואז לאפות עד הפרי מבעבע, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
14
בואו מגניב על 10 דקות.
15
מגישים חם, עם גלידת וניל או קרם frache.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
16
הפוך קדימה: עד 3 שעות, ואז לחמם בתנור 350 עד חם, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד