אגס זנגביל פריך עם Streusel מתפורר
אגס ג'ינג'ר פריך עם Streusel מתפורר עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 489 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", "באטר", "מרסלה" ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו אגס פריך עם ציפוי Streusel Oat, אגס מיובש-דובדבן פריך עם אגוז מוסקט-Streusel אגוז, ו פאי אוכמניות מתפורר Streusel-Y (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך streusel: מחממים תנור ל 35
קו גיליון אפייה מעוטר קלף. בקערה של מערבל לעמוד, לערבב מרכיבים יבשים.
מוסיפים חמאה; מערבבים במהירות נמוכה עד מתפורר.
אופים עד הזהב בקצוות, 8 עד 10 דקות; מערבבים.
אופים עד הזהב בכל רחבי, 3 עד 5 דקות.
תן לסטרוזל להתקרר. הגדל את התנור ל-37
הפוך אגסים: לקלף פירות הליבה, לחתוך 1-in. נתחים, ומערבבים בעדינות בקערה גדולה עם מיץ לימון. חמאה 2 qt רדוד. צלחת אפייה ולהניח בצד.
מערבבים סוכר ו 2 כף. מים ב 3-4 qt. פאן. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד שהסוכר מתחיל להשחים בנקודה 1, 4 עד 7 דקות. מחבת מתערבלת מדי פעם, להרתיח עד הסוכר הוא חום זהוב, 1 עד 2 דקות יותר.
הסר מהחום, תן מגניב על 30 שניות, ולאחר מכן בעדינות לערבב אגסים (סוכר יהיה לתפוס כתמים). להחזיר מחבת לחום ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר נמס שוב, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים מרסלה, ג ' ינג ' ר, צימוקים, וניל ומלח. להפחית חום ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד אגסים הם רק במכרז, 8 עד 10 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר אגסים לצלחת מוכנה.
מוסיפים חמאה למחבת ומבשלים עד שנמסים. תערובת כפית על אגסים.
לפזר streusel על אגסים, ואז לאפות עד הפרי מבעבע, 15 עד 20 דקות.
מגישים חם, עם גלידת וניל או קרם frache.
הפוך קדימה: עד 3 שעות, ואז לחמם בתנור 350 עד חם, על 20 דקות.