קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אגס מיובש-דובדבן פריך עם אגוז מוסקט-Streusel אגוז

אגס מיובש-דובדבן פריך עם אגוז מוסקט-Streusel אגוז
אגס ודובדבן מיובש פריך עם Streusel אגוז מוסקט-אגוז עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 461 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך כל מטרה קמח, מלח, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פריך אגס מיובש-Custard Cherry, אגס פריך עם ציפוי Streusel Oat, ו אגס זנגביל פריך עם Streusel מתפורר (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף הראשון 4 מרכיבים בקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים חמאה; משפשפים בקצות האצבעות עד שהתערובת מתחילה להתקבץ יחד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מערבבים באגוזים. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1
מקום ראשון 6 מרכיבים במחבת בינונית. מערבבים מעל חום בינוני-גבוה עד הסוכר מתמוסס ותערובת מגיעה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים דובדבנים; להפחית את החום בינוני ומבשלים עד דובדבנים מתחילים לרכך ונוזל מופחת מעט, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
3
הסר מחום וקריר.
4
מחממים תנור ל 191°. בנדיבות חמאה 13x9x2 אינץ זכוכית תבנית אפייה. לזרוק אגסים ותערובת דובדבן מיובש בקערה גדולה; להפיץ בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מפזרים תערובת streusel מעל.
6
אופים עד מבעבע וזהב, על 1 שעה; מגניב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם קצפת או גלידה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)