אגס מתובל-שמפניה פונץ
פונץ ' שמפניה אגס מתובל עשוי להיות מה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 476 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שעועית וניל, מים, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו תפוז דם מתובל ופונץ ' שמפניה, ברנדי-אגס מתובל פונץ, ו צדפות חרוכות מתובלות עם פנקייק תפוחי אדמה-אגס ושמפניה Beurre Blanc (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את שיני האניס, אניס, ואת כלספייס בסיר קטן וטוסט מעל חום בינוני גבוה, רועד את המחבת מדי פעם, עד ריחני, כ 3 דקות.
מוסיף את הסוכר, מים, זנגביל, זרעי וניל, להקציף לשלב, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, לטאטא מדי פעם, עד הסוכר מומס והטעמים משולבים, כ 8 דקות.
הסר את המחבת מן החום ולתת להתקרר מעט, על 15 דקות.
יוצקים את הסירופ המתובל דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה בינונית heatproof ולהשליך את התוכן של המסננת.
מוסיפים את האגסים, ברנדי, ליקר תפוזים ומיץ לימון לסירופ המקורר ומערבבים לשלב. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד שמצונן, לפחות 1 שעה ועד 4 שעות. בינתיים, לצנן את השמפניה או יין מבעבע.כאשר מוכן לשרת, למקם את בלוק הקרח בקערת אגרוף 4 ליטר.
יוצקים את תערובת סירופ אגס מתובל על בלוק הקרח.
מוסיפים את פרוסות תפוז הדם ותפוז תפוז תפוז, אם משתמשים. מערבבים בעדינות את השמפניה או יין מבעבע (לא overmix או האגרוף שלך יהיה שטוח) ומגישים מיד.