קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

אגס מתובל-שמפניה פונץ

אגס מתובל-שמפניה פונץ
פונץ ' שמפניה אגס מתובל עשוי להיות מה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 476 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שעועית וניל, מים, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו תפוז דם מתובל ופונץ ' שמפניה, ברנדי-אגס מתובל פונץ, ו צדפות חרוכות מתובלות עם פנקייק תפוחי אדמה-אגס ושמפניה Beurre Blanc (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את שיני האניס, אניס, ואת כלספייס בסיר קטן וטוסט מעל חום בינוני גבוה, רועד את המחבת מדי פעם, עד ריחני, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
2
מוסיף את הסוכר, מים, זנגביל, זרעי וניל, להקציף לשלב, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, לטאטא מדי פעם, עד הסוכר מומס והטעמים משולבים, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
הסר את המחבת מן החום ולתת להתקרר מעט, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
יוצקים את הסירופ המתובל דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה בינונית heatproof ולהשליך את התוכן של המסננת.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
1
מוסיפים את האגסים, ברנדי, ליקר תפוזים ומיץ לימון לסירופ המקורר ומערבבים לשלב. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד שמצונן, לפחות 1 שעה ועד 4 שעות. בינתיים, לצנן את השמפניה או יין מבעבע.כאשר מוכן לשרת, למקם את בלוק הקרח בקערת אגרוף 4 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
יוצקים את תערובת סירופ אגס מתובל על בלוק הקרח.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
3
מוסיפים את פרוסות תפוז הדם ותפוז תפוז תפוז, אם משתמשים. מערבבים בעדינות את השמפניה או יין מבעבע (לא overmix או האגרוף שלך יהיה שטוח) ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)
כתום דםכתום דם
1/2 כוס קומקוואטים1/2 כוס קומקוואטים
אגרוףאגרוף