אגס צנוע להתפורר
פירורי אגס צנועים עשויים להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 680 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך אגס, אבקת קקאו, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו עוגת פירורים אגס, פירורי אגס, ו פירורי אגס (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את האגסים לחתיכות בגודל ביס ומערבבים עם 1 / 7 של הסוכר. אם האגסים עדיין המשרד מאוד בעדינות לבשל אותם בסיר במשך כמה דקות תחת אש נמוכה.השתמש בשאר הסוכר, הקמח, החמאה, ואבקת הקקאו בקערה ולהשתמש בקצות אצבעותיך כדי להפוך את ההתפוררות.
שים את תערובת האגסים (מבושל) בתבנית אפייה ולהפיץ את פודינג השוקולד באופן שווה על האגסים.להפיץ את ההתפוררות על גבי אגסים ותערובת פודינג.
מחממים את הטוב במשך 10 דקות ב 180 ° C ו 5 דקות חום גבוה רק מלמעלה כדי להפוך את מתפורר פריך.