אגס-קינמון פריך עם גלידת וניל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פריך אגס-קינמון עם גלידה Vanillan. מנה אחת מכילה 638 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם מלח, קמח, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. מתכונים דומים: Bartlett Pear Crisp with Cinnamon Tortilla Chip and Vanillan Ice Cream, תפוח-אגס פריך עם גלידת Vanillan, ו אגס-חמוציות פריך עם גלידת קינמון.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות.קליפה, ליבה וקוביות אגסים.
מניחים לתוך קערה ומערבבים יחד עם 2/3 כוס סוכר 1/4 כפית מלח. הגדר aside.In קערה נפרדת, לשלב קמח, סוכר, סוכר חום, קינמון, ופקאנים. מערבבים יחד.
טפטוף חמאה מומסת בהדרגה, ערבוב עם מזלג כפי שאתה הולך עד כל בשילוב.
יוצקים אגסים לתבנית אפייה; למעלה עם ציפוי פירור.
אופים ב 350 מעלות במשך 30 דקות.
מניחים מחבת על המדף העליון של התנור במשך 10 דקות נוספות, או עד ציפוי זהוב חום.