קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

אגסים דבש בבצק עלים

אגסים דבש בבצק עלים
אגסים דבש בצק עלים הוא ללא חלב וצמחוני תוספת. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.91 דולר למנה. מנה אחת מכילה 1101 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מקלות קינמון, מים, אגסים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו אגסים דבש בבצק עלים, אגסים בבצק עלים (פוילט דה פויר), ו אגסים מתובלים באוזו עטופים בבצק עלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
אגסי ליבה מלמטה, משאירים גבעולים שלמים. לקלף אגסים; לחתוך 1/4 פנימה. מלמטה של כל רמה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
2
בסיר גדול שלבו את המים, הסוכר, הדבש, חצאי הלימון, הקינמון והציפורן. פיצול שעועית וניל וגרד זרעים; הוסף שעועית וזרעים לתערובת הסוכר. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מניחים אגסים על צדיהם בסיר וצונחים, ללא כיסוי, למשך 18-22 דקות או עד שהאגסים כמעט רכים, מתבלטים מדי פעם בנוזל ציד.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
שמיר טרי, מרוטשמיר טרי, מרוט
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוציאים אגסים בעזרת כף מחוררת; מצננים מעט. מסננים ושומרים 1-1 / 2 כוסות נוזל ציד; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
פרש בצק עלים על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
5
חותכים ל-1/2 אינץ'.- רצועות רחבות. החל בתחתית האגס, עוטפים רצועת מאפה סביב האגס, מוסיפים רצועות נוספות עד שהאגס עטוף לחלוטין במאפה. חזור על הפעולה עם שאר האגסים ובצק העלים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
6
מעבירים ל -15 אינץ ' מרופד קלף. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
אופים בחום של 400 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
8
בינתיים הביאו לרתיחה נוזל ציד שמור; מבשלים עד שהנוזל סמיך וסירופי, בערך 10-15 דקות.
9
מניחים אגסים על צלחות קינוח ומזלפים סירופ.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
10
מגישים חם.