אגסים כתומים אפויים עם Gingersnaps עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 142 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם מרגרינה, סוכר חום, עוגיות gingersnap, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אגסים צלויים קרמל עם Gingersnaps & קוניאק קצפת R, Gingersnaps כתום שוודי, ו Gingersnaps כתום שוודי (מתכונים דומים).
הוראות
1
סדר חצאי אגס, לחתוך צדדים למטה, בתבנית אפייה 11 - x 7 - x 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2
לשלב שימורים והבא 3 מרכיבים בקערה קטנה; לשפוך על חצאי אגס.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכר
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים gingersnaps, סוכר חום, ומרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
עוגיות Gingersnap
¼ כוס קמח גדושה
4
מפזרים מעל תערובת אגס.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
5
אופים ב 375 במשך 35 דקות או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
כדי לשרת, תערובת אגס כפית לתוך מנות קינוח הפרט. למעלה כל מנה עם 1/4 כוס פרוזן יוגורט.