אגסים עלומים ברוטב פטל
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני רוטב, אז נסו אגסים עלומים ברוטב פטל. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.39 דולר למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון , 0 גרם שומן ובסך הכל 170 קלוריות . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש אגסי בוסק, סירופ מייפל, עמילן תירס ומיץ אגסים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 45% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: מתכון אגסים עלומים עם רוטב פטל , אגסי פטל עלומים ואגסים עלומים ברוטב שקדים .
הוראות
ליבת אגסים מלמטה, משאירים גבעולים שלמים. מקלפים אגסים. במידת הצורך, חותכים 1/4 אינץ' מלמטה כך שהאגסים ישבו שטוחים.
מוסיפים את מיץ האגסים, מקל הקינמון, הג'ינג'ר, הציפורן ואגוז המוסקט. מכסים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים במשך 25-30 דקות או עד שהאגסים רכים.
מוציאים את האגסים ומניחים בכלי הגשה. השליכו את מקל הקינמון ואת הציפורן מנוזלי הצייד. בקערה קטנה, מערבבים עמילן תירס ומיץ חמוציות עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לנוזל. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
בבלנדר או במעבד מזון טוחנים רוטב פטל בקבוצות עד לקבלת מרקם חלק. מסננים וזורקים זרעים.
מגישים חם, בטמפרטורת החדר או צונן.