קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

אגסים עלומים וניל עם רוטב שוקולד וגלידה (ע. ק. א

אגסים עלומים וניל עם רוטב שוקולד וגלידה (ע. ק. א
המתכון וניל אגסים עלומים עם רוטב שוקולד וגלידה (ע. ק. יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 45 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 11 גרם חלבון, 64 גרם שומן, ובסך הכל 1379 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. לכו לחנות ואספו שעועית וניל, אגסים כמו בוסק, מקלות קינמון ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית די טוב של 50%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: אגסים עלומים עם רוטב שוקולד וגלידת ונילן, אגסים עלומים וגלידת ונילן, ו אגסים עלומים וניל עם רוטב משמש.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שלב את המים, הסוכר, מקלות הקינמון וגרידת הלימון בסיר בינוני. פיצול שעועית וניל לאורכו, לגרד את הזרעים ולהוסיף גם את הזרעים ואת תרמיל למחבת. מביאים את התערובת לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, עד להמסה מלאה של הסוכר, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מקלפים את האגסים. מנמיכים את נוזל הציד לרתיחה ומוסיפים את האגסים. מבשלים עד שהם רכים בלבד (קצה סכין הקילוף יעבור דרך בשר אגס עם מעט התנגדות בלבד), כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מוציאים את המחבת מהחום ומקררים את האגסים בנוזל הציד, עד שהתקרר לחלוטין, כ -45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מחממים את השמנת בסיר קטן על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מכניסים את השוקולד והחמאה לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
יוצקים את השמנת על השוקולד ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
8
מגישים את האגסים עם כדור גלידה,מעט סירופ ציד אגסים ורוטב שוקולד חם שטפטף מעל.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
9
מקשטים בעוגיית רקיק ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
(55 ופלים)(55 ופלים)