אגסים עלומים עם רוטב יין קינוח נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. אם יש לך קצפת ציפוי, יין פורט, מילוי פטל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה לא כזה אדיר. נסו אגסים עלומים ביין אדום עם רוטב וניל, יין אדום אגסים עלומים, ו אגסים שלוקים ביין (מתכונים דומים).
הוראות
1
מסננים אגסים וסירופ להשליך; להגדיר אגסים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אגס
סירופ
2
מערבבים את כל החומרים, למעט אגסים ומילוי פטל, בסיר שאינו תגובתי ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. הפחת את החום לרתיחה עדינה והוסף את האגסים.
מרכיבים שתצטרך
פטל
אגס
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות אגסים ומבשלים במשך 15 עד 20 דקות. לאחר מעובה, להסיר אגסים וצינה.
מרכיבים שתצטרך
אגס
מים
4
מוסיפים מילוי פטל לסירופ פורט ומביאים לרתיחה. מבשלים עד מופחת עקביות של זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
פטל
סירופ
יציאה
5
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. כף אגסים לתוך קערות העליון עם זיגוג.