אגסים שלוקים ברוטב וניל
אגסים עלומים ברוטב וניל עשויים להיות רק הרוטב שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 300 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי שעועית וניל, מקל קינמון, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 17%. מתכונים דומים: אגסים עלומים עם רוטב יוגורט וניל-דבש, אגסים עלומים בטעם וניל עם רוטב משמש, ו אגסים עלומים ביין אדום עם רוטב וניל.
הוראות
מערבבים את המים והסוכר בסיר בינוני; מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מוסיפים שעועית וניל וקינמון. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות.
קליפה אגסים הליבה, עוזב גבעולים שלמים.
חותכים על 1/4 אינץ ' מבסיס כל אגס כך שהם ישבו שטוחים.
מוסיפים אגסים לתערובת סוכר. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני 10 דקות או עד מכרז.
הסר אגסים עם כף מחוררת; צמרמורת ביסודיות. זרוק את מקל הקינמון. לגרד זרעים שעועית וניל, ומערבבים זרעים לתוך תערובת סוכר. להשליך שעועית. להפריש תערובת סוכר 2 כוסות; מילואים הנותרים תערובת לשימוש אחר.
חזור 2 כוסות תערובת סוכר למחבת; להביא לרתיחה על חום גבוה. מבשלים עד סירופ מעט מופחת 1/2 כוס (כ 12 דקות). צ ' יל ביסודיות.
מגישים רוטב עם אגסים בטמפרטורת החדר או מקורר.