קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

אגרול

אגרול
אגרולים דורשים כ -55 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 12 גרם חלבון , 19 גרם שומן , ובסך הכל 358 קלוריות . מתכון ללא חלב זה מגיש 4 . כמה אנשים מאוד אהבו את המנה הסינית הזו. זה עובד היטב כמזנון ידידותי לתקציב. אם יש לכם שמן צמחי, כרוב נאפה, ג'ינג'ר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 50 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 56% . מתכונים דומים: קולקטן אגרולים - איך להכין אגרולים או גלילים בסגנון קולקטה , אגרולים של בייקון וגבינה , ואגרולים .

הוראות

1
בווק או מחבת מקפיצים את הג'ינג'ר והשום ב-2 כפות שמן עד שהם ריחניים, כ-30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, מבושלים וטחוניםשרימפס, מבושלים וטחונים
עטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפתעטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפת
20 עטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפת במגבת נייר לחה כדי למנוע ייבוש20 עטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפת במגבת נייר לחה כדי למנוע ייבוש
ציוד שתשתמש בו
עטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפת במגבת נייר לחה כדי למנוע ייבושעטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפת במגבת נייר לחה כדי למנוע ייבוש
עטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפתעטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפת
2
מוסיפים בצל ירוק, גזר ופלפל אדום ומטגנים תוך ערבוב על אש גבוהה במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפת במגבת נייר לחה כדי למנוע ייבוש20 עטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפת במגבת נייר לחה כדי למנוע ייבוש
עטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפת במגבת נייר לחה כדי למנוע ייבושעטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפת במגבת נייר לחה כדי למנוע ייבוש
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
3
מערבבים בקערה את מרק העוף, רוטב הסויה והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את תערובת כרוב הנאפה והמרק. מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב נאפהכרוב נאפה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
5
מוסיפים שמן שומשום, מצננים 15 דקות לפחות ומסננים. מקפלים פנימה את השרימפס הטחון.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
6
ממלאים ומגלגלים את עטיפות האגרול, בעזרת כף מילוי לכל גליל. בעבודה עם עטיפת וונטון אחת בכל פעם, הנח את העטיפה עם פינה אחת של היהלום הקרובה אליך.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות אגרולעטיפות אגרול
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
7
מניחים 1 כפית מהמלית במרכז העטיפה.
8
מגלגלים את הפינה הקרובה אליכם על המילוי.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
9
מברישים את הפינה העליונה במים. מקפלים פנימה את דפנות הוונטון וממשיכים לגלגל את האגרול עד שהוא נסגר. לוחצים לאטימה, מניחים בצד וממשיכים עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
במחבת על אש גבוהה בינונית, מחממים את השמן הנותר ומטגנים את האגרולים עד להזהבה מכל הצדדים, בעזרת מלקחיים כדי להפוך אותם.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
11
מגישים כשהוא קריר מספיק לאכילה, עם רוטב טבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
12
מערבבים את כל החומרים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
הצעת יין: זינפנדל לבן ברינגר
מרכיבים שתצטרך
לבן זינפנדללבן זינפנדל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

מרכיבים

1carrot, cut into 1-inch julienne stripscarrot, cut into 1-inch julienne strips596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה1אינץג'ינג'ר טרי מגורדג'ינג'ר טרי מגורד2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2(חוֹרֶף)רוטב סויה מופחת נתרןרוטב סויה מופחת נתרן76אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כרוב נאפה, קרוע לגזרים.כרוב נאפה, קרוע לגזרים.1קטןred pepper, cut into 1-inch julienne stripsred pepper, cut into 1-inch julienne strips1צביטהקורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום856 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ אורזחומץ אורז2בצל ירוק, פרוס דקבצל ירוק, פרוס דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר11 קילו קישואים,כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר10shrimps, cooked and mincedshrimps, cooked and minced776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב סויה לייטרוטב סויה לייט1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק4(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות20wonton wrappers covered loosely with a damp paper towel to prevent dryingwonton wrappers covered loosely with a damp paper towel to prevent drying20wonton wrappers covered loosely with a damp paper towel to prevent dryingwonton wrappers covered loosely with a damp paper towel to prevent drying

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-80 דולר.
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.