אדום חם " סלט סלק עם טוסטים גבינת עיזים
אדום חם " סלט סלק עם טוסטים גבינת עיזים דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 480 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם שן שום, שמן זית, זרעי פרג, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: אדום חם " סלט סלק עם טוסטים גבינת עיזים, סלט נקטרינה עם טוסט גבינת עיזים, ו סלט פריזי וירוק תפוחים עם טוסטים גבינת עיזים.
הוראות
בסיר בינוני, מכסים את הסלק במים ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד מכרז, על 25 דקות.
להעביר את הסלק לצלחת ולתת מגניב, ואז לקלף לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'. שמור 2 כוסות של נוזל הבישול בסיר.
מוסיפים את סירופ המייפל למחבת ומרתיחים על חום גבוה בינוני במשך 5 דקות. מערבבים את הסלק ואת קאיין ומבשלים מעל חום מתון עד סלק מתוק וחם, על 30 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הסלק לצלחת. מרתיחים את נוזל הבישול עד מעובה מעט, על 8 דקות. להחזיר את הסלק למחבת ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
בקערה קטנה, להקציף 2 כפות של סירופ סלק עם חומץ, שמן זית ושום מתבלים במלח.
מורחים כל טוסט עם 2 כפיות של גבינת עיזים; מפזרים זרעי פרג.
בקערה גדולה, לזרוק את החסה עם סלק ויניגרט. תלוש את הסלט על צלחות, להגדיר את טוסט גבינת עיזים לצד ומגישים.
הפוך קדימה: המתכון יכול להיות מוכן עד 1 יום קדימה דרך שלב 2 ומקורר.