סלט סלק חם עם טוסט גבינת עיזים עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 480 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך חומץ יין, פלפל קאיין, גבינת עיזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט נקטרינה עם טוסט גבינת עיזים, סלט פריזי וירוק תפוחים עם טוסטים גבינת עיזים, ו סלט סלק עם גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר בינוני, מכסים את הסלק במים ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד מכרז, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להעביר את הסלק לצלחת ולתת מגניב, ואז לקלף לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'. שמור 2 כוסות של נוזל הבישול בסיר.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את סירופ המייפל למחבת ומרתיחים על חום גבוה בינוני במשך 5 דקות. מערבבים את הסלק ואת קאיין ומבשלים מעל חום מתון עד סלק מתוק וחם, על 30 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הסלק לצלחת. מרתיחים את נוזל הבישול עד מעובה מעט, על 8 דקות. להחזיר את הסלק למחבת ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.