קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות24
ציון בריאות17
מגזין

אדום, לבן וכחול ג'לטין דגל

אדום, לבן וכחול ג'לטין דגל
אדום, לבן וכחול דגל ג'לטין יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 24. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם חבילות ג'לטין, חלב קוקוס מחומם, חבילות ג' לטין תות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד גם הר ד ' אובר סביר. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 56%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אדום, לבן וכחול שכבות דגל עוגה, אדום, לבן וכחול שכבות דגל עוגה, ו קינוח ג'לי ג' לטין אדום, לבן וכחול.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: חותך עוגיות בצורת כוכב
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
3
מרססים שני חצי ניירות אפייה ורבע נייר אפייה בתרסיס בישול. מניחים בצד במקרר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1
שלב את המים החמים, ג ' לטין רגיל ותות. לאחר שילוב יסודי, יוצקים את שכבת התות לאחד מחצי ניירות האפייה במקרר. לאחר 15 דקות של קירור, להוסיף כמה פרוסות תות, אם תרצה בכך. אפשר ג ' לטין להתקרר עד להגדיר, כ 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (3 אונקיות כל אחת) ג'לטין ליים, מחולקים2 חבילות (3 אונקיות כל אחת) ג'לטין ליים, מחולקים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1
שלב את המים החמים, חלב הקוקוס הממותק והלא ממותק, חלב מלא וג ' לטין רגיל. לאחר שילוב יסודי, שפכו את השכבה הלבנה לחצי השני של תבנית האפייה במקרר. אפשר להתקרר עד להגדיר, כ 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוס לא ממותקחלב קוקוס לא ממותק
ג ' לטין ללא טעםג ' לטין ללא טעם
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1
שלב את המים החמים ואת הג ' לטין הכחול והפשוט. לאחר שילוב יסודי, שפכו את השכבה הכחולה לרבע תבנית האפייה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין ללא טעםג ' לטין ללא טעם
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2
לאחר קביעת השכבות, הוציאו אותן מהמקרר.
3
הופכים את השכבה האדומה על מגש מרופד קלף או קרש חיתוך. פורסים שני שליש מהשכבה הלבנה לרצועות ושומרים את השליש הנותר לאגרוף כוכבים בעזרת חותך עוגיות בצורת כוכב. למעלה את השכבה האדומה עם פסים לבנים. כשהצד הרחב ביותר של השכבה הכחולה פונה אליכם, חתכו את השכבה לשניים מהחלק העליון של תבנית האפייה לתחתית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
קרש חיתוךקרש חיתוך
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
הוסף חלק אחד מהשכבה הכחולה על גבי הפסים הלבנים בחלק השמאלי העליון של הדגל. מעל השכבה הכחולה עם הכוכבים הלבנים. בעזרת שקית צנרת המצוידת בקצה כוכב, צינור גבול קצפת ומעליו אוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות דום פריניון בציר זוהר בקבוק. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-279 דולר לבקבוק.
דום פריניון בציר זוהר בקבוק
דום פריניון בציר זוהר בקבוק
הוא פתיחת זר מורכב ומואר,שילוב של פרחים לבנים, פירות הדר ואבן. ההשפעה הכוללת משופרת על ידי רעננות של אניס ונענע כתוש. הניחוחות הסופיים שמציע היין מתחילים להראות תווים חריפים, עציים וקלויים. לאחר תקופה ארוכה של רתיעה, היין סוף סוף נפתח. יש איזון מלא בין האף לחיך. אופיו הדק, המינימליסטי, הטהור, הגוון והאתלטי מתבטא כעת גם בחום. הפרי בולט וברור. החומציות האופיינית של הבציר משולבת להפליא. ההתמדה שלו היא בעיקר ארומטית, אפורה, מעושנת ומבטיחה מאוד.היין נהנה מדואליות: חום ורעננות, זיווגי בשר ויוד, מבושל וגולמי. תבלינים משפרים ומדגישים את התסיסה של 2008 וצופפים את היין. דום פפריניון אוהב חוויות שובבות: אמנות קולינרית, טקסטורות ועניינים.