אדום סנאפר אפוי בסגנון אלסקה
לכי לחנות ותאספי פירורי לחם, פילה סנאפר, חלבוני ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . מתכונים דומים: סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, אלסקה אפויה, ו אלסקה אפויה.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מורחים חמאה לתחתית של צלחת אפייה 9x13 אינץ'. מסדרים פילה דג בשכבה אחת על תחתית המחבת ומפזרים מלח ופלפל.
אופים במשך כ 12 דקות בתנור שחומם מראש. בינתיים, מקציפים חלבונים ביצה בקערה יבשה נקייה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים את הפטרוזיליה, חרדל טרגון.
מורחים את תערובת ביצה לבן על הדגים בשכבה בעובי 1 אינץ'.
מפזרים פירורי לחם מלמעלה.
חזור לתנור ואפה כ-6 דקות נוספות, או עד שהקצפת תהיה זהובה, ופתיתי דג במזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו FitVine. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.