אודון עם ביצה רכה ובצל ירוק (Onsen Tamago Udon)
אודון עם ביצה רכה בצל ירוק (Onsen Tamago Udon) הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 368 קלוריות. אם יש לכם אבקת שבעה תבלינים, בצל ירוק רגיל, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו ברווז צלוי ופטריות אודון (קאמו קינוקו אודון), סלט אודון צונן (Hiyashi Chukan אודון), ו בשר קארי אודון (Kare Udon) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר גדול של מים עד 16
בעדינות להנמיך ביצים לתוך מים ומבשלים 30 דקות, שמירה על טמפרטורת המים בין 152 ו 156 (להוסיף כף של מי קרח כדי לשלוט על עליית החום). צונן ביצים במים קרים, ואז בזהירות לפצח לתוך מנה קטנה, רדודה. או ביצים רכות כמו שאתה אוהב.
להרתיח אודון (ראה "יסודות אודון," להלן). באמצעות מסננת גדולה, לגרוף אטריות לתוך קערה גדולה ולשמור מים כדי לחמם קערות מרק.
בינתיים, לשים בצל ירוק בקערה של מים קרים להתרפס במרץ סביב עם האצבעות שלך להפריד לטבעות.
חם 4 קערות מרק על ידי טבילה אותם במים חמים אודון בישול. מחלקים אטריות בין קערות. לגרוף ביצה לתוך כל אחד, משאיר מאחור את רוב לבן, ואת מרק מצקת על אטריות. למעלה עם בצל ירוק קמצוץ של אבקת שבע תבלינים.
אודון יסודות אודון (אטריות קמח חיטה): חנות-קנה אטריות טרי קפוא יש מרקם גמיש כי הוא הקרוב ביותר תוצרת בית, בעוד אלה יבשים נוטים להיות רזה רפוי. כדי לבשל חנות-קנה טרי קפוא אודון, זרוק את הבלוק הקפוא לתוך מים רותחים. כאשר המים רותחים שוב, לנקז. מבשלים אודון ממש לפני ההגשה; האטריות לקבל דביק כפי שהם יושבים.
הפוך קדימה: ביצים בקליפה, עד 2 ימים, מקורר. בצל ירוק, עד 1 יום, מקורר.