קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

אוהבי גבינה 5 גבינה מק וגבינה

אוהבי גבינה 5 גבינה מק וגבינה
אוהבי גבינה 5 גבינה מק וגבינה יכול להיות רק את המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 47 גרם חלבון, 83 גרם שומן, ובסך הכל 1238 קלוריות. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מתכון זה מאוכלרשת יש 21 אוהדים. אם יש לכם פירורי לחם, קמח, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 76%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: שלושה מק גבינה-מקרוני תוצרת בית וגבינה, פיצה עם שלוש גבינות (לאוהבי הגבינות), ו המקרוני והגבינה הטבעונית הטובה ביותר.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל -450 מעלות צלזיוס וחמאה תבנית אפייה מזכוכית בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
תנורתנור
3
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים מלח. מבשלים מקרוני לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מקרונימקרוני
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מסננים.
5
בתנור הולנדי גדול או בסיר כבד אחר, הקפיצו את הבייקון עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
6
מוציאים בייקון בעזרת כף מחוררת ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
7
קולים את הבצל בטפטופי הבייקון עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
בצלבצל
8
מוסיפים את 5 כפות החמאה לתערובת הבצל וממיסים את החמאה תוך ערבוב בכף עץ.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
9
בעזרת מטרפה מוסיפים את הקמח ומערבבים כל הזמן עד לערבוב טוב עם השומן ויוצר רוקס.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
מקציפים פנימה את החרדל. מוסיפים בהדרגה את החלב והשמנת תוך הקצפה מתמדת.
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
קרםקרם
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
11
מוסיפים את הטימין, עלה הדפנה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
טימיןטימין
מלחמלח
12
בואו לרתיחה ומערבבים לעתים קרובות במשך 15 דקות.
13
מסננים את תערובת החלב החם לקערת מתכת וזורקים את המוצקים. עובדים במהירות, מערבבים פנימה 1 כוס פונטינה, גבינה כחולה, 1/2 כוס גרוייר, 1/2 כוס צ ' דר לבן, 1/2 כוס פרמזן, הבייקון השמור ופטרוזיליה. ממשיכים לערבב עד שכל הגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר לבנהגבינת צ ' דר לבנה
גבינה כחולהגבינה כחולה
פרמזןפרמזן
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
GruyereGruyere
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינהגבינה
בייקוןבייקון
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
14
מוסיפים את האטריות המבושלות לתערובת הגבינה לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
גבינהגבינה
15
מוסיפים את תערובת האטריות לתבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
16
מערבבים יחד את יתרת הגבינה ופירורי הלחם ומפזרים על גבי האטריות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
פסטהפסטה
גבינהגבינה
17
אופים כ-15 עד 20 דקות או עד לבעבע וחום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
18
מוציאים מהתנור בסיום ומנוחים 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור