אוהבי גבינה 5 גבינה מק וגבינה
אוהבי גבינה 5 גבינה מק וגבינה יכול להיות רק את המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 47 גרם חלבון, 83 גרם שומן, ובסך הכל 1238 קלוריות. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מתכון זה מאוכלרשת יש 21 אוהדים. אם יש לכם פירורי לחם, קמח, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 76%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: שלושה מק גבינה-מקרוני תוצרת בית וגבינה, פיצה עם שלוש גבינות (לאוהבי הגבינות), ו המקרוני והגבינה הטבעונית הטובה ביותר.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל -450 מעלות צלזיוס וחמאה תבנית אפייה מזכוכית בגודל 9 על 13 אינץ'.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים מלח. מבשלים מקרוני לפי הוראות החבילה.
בתנור הולנדי גדול או בסיר כבד אחר, הקפיצו את הבייקון עד שהוא פריך.
מוציאים בייקון בעזרת כף מחוררת ושומרים.
קולים את הבצל בטפטופי הבייקון עד לריכוך.
מוסיפים את 5 כפות החמאה לתערובת הבצל וממיסים את החמאה תוך ערבוב בכף עץ.
בעזרת מטרפה מוסיפים את הקמח ומערבבים כל הזמן עד לערבוב טוב עם השומן ויוצר רוקס.
מקציפים פנימה את החרדל. מוסיפים בהדרגה את החלב והשמנת תוך הקצפה מתמדת.
מוסיפים את הטימין, עלה הדפנה והמלח.
בואו לרתיחה ומערבבים לעתים קרובות במשך 15 דקות.
מסננים את תערובת החלב החם לקערת מתכת וזורקים את המוצקים. עובדים במהירות, מערבבים פנימה 1 כוס פונטינה, גבינה כחולה, 1/2 כוס גרוייר, 1/2 כוס צ ' דר לבן, 1/2 כוס פרמזן, הבייקון השמור ופטרוזיליה. ממשיכים לערבב עד שכל הגבינה נמסה.
מוסיפים את האטריות המבושלות לתערובת הגבינה לציפוי.
מוסיפים את תערובת האטריות לתבנית האפייה המוכנה.
מערבבים יחד את יתרת הגבינה ופירורי הלחם ומפזרים על גבי האטריות.
אופים כ-15 עד 20 דקות או עד לבעבע וחום זהוב.
מוציאים מהתנור בסיום ומנוחים 5 דקות.