אווז צלוי מתובל ברוטב מחבת פירות יבשים
אווז צלוי מתובל ברוטב מחבת פירות יבשים נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 2803 קלוריות, 122 גרם חלבון ו 239 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות גשו לסופר וקנו שזיפים מיובשים, בצל, משמשים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשזיפים המיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים אפויים עם שזיפים, קינמון וג'ינג'ר כקינוח. נסו אווז צלוי מתובל, אווז צלוי עם רוטב ערער, ו קינואה פירות יבשים מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים תאנים, משמשים ושזיפים מיובשים במים בסיר 3 ליטר ומבשלים, מכוסה, 20 דקות.
ניקוז במסננת. שמור 2 כוסות פירות, ולאחר מכן חוט שארית על שיפודים 4.
לפצח allspice ו peppercorns באמצעות מרגמה ועלי (או להפיץ תבלינים על מגבת מטבח וסדק עם תחתית של מחבת כבדה), ולאחר מכן לערבב לתוך חמאה.
זרוק צוואר, קרביים, וכל שומן רופף מן אווז. באמצעות צבת, לשלוף את כל הנוצות שנותרו. עור זין בכל רחבי עם שיפוד שנותר (במיוחד ירכיים וחזה), מחזיק שיפוד כמעט מקביל לעור כדי למנוע ניקוב בשר. מקפלים עור צוואר מתחת לגוף ולהדק עם שיפוד. אווז העונה גם עם מלח בפנים ובחוץ. שים בצל ושמור 2 כוסות פירות בחלל ולקשור את הרגליים יחד באופן רופף עם מחרוזת. לשפשף את העור בכל רחבי עם חמאה מתובלת.
לשים אווז על מתלה במחבת צלייה וצלי באמצע תנור 30 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F והמשיך לצלות, לצלות אווז ולהסיר שומן עודף (לתפוחי אדמה קלויים) עם מזלף נורה כל 30 דקות, 1 שעה יותר.
מסדרים שיפודים עם פירות על מתלה סביב אווז (אם מתלה הוא קטן מדי כדי להתאים את כל שיפודים, לתחוב כמה לכנפיים). המשך לצלות אווז, לצלות ולרפרוף ולשמור שומן באותו אופן, עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך חלק בשרני של הירך (לא לגעת עצם) רושמים 77° וכמה פירות מתחתית החלל חרוך על מדחום לרשום 160-165°F, על 1 שעה יותר (מיצים יהיו מעט ורוד כאשר הירך הוא פירסינג; הטמפרטורה תעלה ל175 כמו עור אווז עומד).
הסר פירות משפדים ולהעביר לקערה. שמור חם, מכוסה.
להעביר אווז עם 2 מריות גדולות ללוח חיתוך ולתת לעמוד, מכוסה רופף בנייר כסף, 30 דקות.
יוצקים שומן ממחבת צלייה. מחבת בפישוק על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף שאלוט ו sauté על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד הזהב, על 3 דקות.
הוסף armagnac ו deglaze פאן על ידי רותחים גירוד חתיכות חומות.
מוסיפים חצץ וריבה ומבשלים בזריזות, מטאטא, עד ריבה הוא משולב רוטב הוא מעובה מעט, על 3 דקות.
יוצקים רוטב דרך מסננת אם תרצה ולשמור חם, מכוסה.
להשליך בצל מחלל של אווז ולהוסיף פירות מחלל לפירות בקערה, ואז לשמור על חם, מכוסה. לגלף אווז, חיתוך השד לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.