קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות70
מגזין

אווז צלוי מתובל ברוטב מחבת פירות יבשים

אווז צלוי מתובל ברוטב מחבת פירות יבשים
אווז צלוי מתובל ברוטב מחבת פירות יבשים נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 2803 קלוריות, 122 גרם חלבון ו 239 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות גשו לסופר וקנו שזיפים מיובשים, בצל, משמשים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשזיפים המיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים אפויים עם שזיפים, קינמון וג'ינג'ר כקינוח. נסו אווז צלוי מתובל, אווז צלוי עם רוטב ערער, ו קינואה פירות יבשים מתובל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכסים תאנים, משמשים ושזיפים מיובשים במים בסיר 3 ליטר ומבשלים, מכוסה, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
ניקוז במסננת. שמור 2 כוסות פירות, ולאחר מכן חוט שארית על שיפודים 4.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לפצח allspice ו peppercorns באמצעות מרגמה ועלי (או להפיץ תבלינים על מגבת מטבח וסדק עם תחתית של מחבת כבדה), ולאחר מכן לערבב לתוך חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
זרוק צוואר, קרביים, וכל שומן רופף מן אווז. באמצעות צבת, לשלוף את כל הנוצות שנותרו. עור זין בכל רחבי עם שיפוד שנותר (במיוחד ירכיים וחזה), מחזיק שיפוד כמעט מקביל לעור כדי למנוע ניקוב בשר. מקפלים עור צוואר מתחת לגוף ולהדק עם שיפוד. אווז העונה גם עם מלח בפנים ובחוץ. שים בצל ושמור 2 כוסות פירות בחלל ולקשור את הרגליים יחד באופן רופף עם מחרוזת. לשפשף את העור בכל רחבי עם חמאה מתובלת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
אווז שלםאווז שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1
לשים אווז על מתלה במחבת צלייה וצלי באמצע תנור 30 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F והמשיך לצלות, לצלות אווז ולהסיר שומן עודף (לתפוחי אדמה קלויים) עם מזלף נורה כל 30 דקות, 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
BasterBaster
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מסדרים שיפודים עם פירות על מתלה סביב אווז (אם מתלה הוא קטן מדי כדי להתאים את כל שיפודים, לתחוב כמה לכנפיים). המשך לצלות אווז, לצלות ולרפרוף ולשמור שומן באותו אופן, עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך חלק בשרני של הירך (לא לגעת עצם) רושמים 77° וכמה פירות מתחתית החלל חרוך על מדחום לרשום 160-165°F, על 1 שעה יותר (מיצים יהיו מעט ורוד כאשר הירך הוא פירסינג; הטמפרטורה תעלה ל175 כמו עור אווז עומד).
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
אווז שלםאווז שלם
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
הסר פירות משפדים ולהעביר לקערה. שמור חם, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
להעביר אווז עם 2 מריות גדולות ללוח חיתוך ולתת לעמוד, מכוסה רופף בנייר כסף, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1
יוצקים שומן ממחבת צלייה. מחבת בפישוק על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף שאלוט ו sauté על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד הזהב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2
הוסף armagnac ו deglaze פאן על ידי רותחים גירוד חתיכות חומות.
מרכיבים שתצטרך
ארמניאקארמניאק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים חצץ וריבה ומבשלים בזריזות, מטאטא, עד ריבה הוא משולב רוטב הוא מעובה מעט, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
יוצקים רוטב דרך מסננת אם תרצה ולשמור חם, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
להשליך בצל מחלל של אווז ולהוסיף פירות מחלל לפירות בקערה, ואז לשמור על חם, מכוסה. לגלף אווז, חיתוך השד לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מגישים פירות ורוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק