קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות70
מגזין

אווז צלוי מתובל ברוטב מחבת פירות יבשים

אווז צלוי מתובל ברוטב מחבת פירות יבשים
אווז צלוי מתובל ברוטב מחבת פירות יבשים נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 2803 קלוריות, 122 גרם חלבון ו 239 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות גשו לסופר וקנו שזיפים מיובשים, בצל, משמשים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשזיפים המיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים אפויים עם שזיפים, קינמון וג'ינג'ר כקינוח. נסו אווז צלוי מתובל, אווז צלוי עם רוטב ערער, ו קינואה פירות יבשים מתובל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכסים תאנים, משמשים ושזיפים מיובשים במים בסיר 3 ליטר ומבשלים, מכוסה, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
ניקוז במסננת. שמור 2 כוסות פירות, ולאחר מכן חוט שארית על שיפודים 4.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לפצח allspice ו peppercorns באמצעות מרגמה ועלי (או להפיץ תבלינים על מגבת מטבח וסדק עם תחתית של מחבת כבדה), ולאחר מכן לערבב לתוך חמאה.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
זרוק צוואר, קרביים, וכל שומן רופף מן אווז. באמצעות צבת, לשלוף את כל הנוצות שנותרו. עור זין בכל רחבי עם שיפוד שנותר (במיוחד ירכיים וחזה), מחזיק שיפוד כמעט מקביל לעור כדי למנוע ניקוב בשר. מקפלים עור צוואר מתחת לגוף ולהדק עם שיפוד. אווז העונה גם עם מלח בפנים ובחוץ. שים בצל ושמור 2 כוסות פירות בחלל ולקשור את הרגליים יחד באופן רופף עם מחרוזת. לשפשף את העור בכל רחבי עם חמאה מתובלת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
אווז שלםאווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1
לשים אווז על מתלה במחבת צלייה וצלי באמצע תנור 30 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F והמשיך לצלות, לצלות אווז ולהסיר שומן עודף (לתפוחי אדמה קלויים) עם מזלף נורה כל 30 דקות, 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
BasterBaster
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מסדרים שיפודים עם פירות על מתלה סביב אווז (אם מתלה הוא קטן מדי כדי להתאים את כל שיפודים, לתחוב כמה לכנפיים). המשך לצלות אווז, לצלות ולרפרוף ולשמור שומן באותו אופן, עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך חלק בשרני של הירך (לא לגעת עצם) רושמים 77° וכמה פירות מתחתית החלל חרוך על מדחום לרשום 160-165°F, על 1 שעה יותר (מיצים יהיו מעט ורוד כאשר הירך הוא פירסינג; הטמפרטורה תעלה ל175 כמו עור אווז עומד).
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
אווז שלםאווז שלם
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
הסר פירות משפדים ולהעביר לקערה. שמור חם, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
להעביר אווז עם 2 מריות גדולות ללוח חיתוך ולתת לעמוד, מכוסה רופף בנייר כסף, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1
יוצקים שומן ממחבת צלייה. מחבת בפישוק על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף שאלוט ו sauté על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד הזהב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
2
הוסף armagnac ו deglaze פאן על ידי רותחים גירוד חתיכות חומות.
מרכיבים שתצטרך
ארמניאקארמניאק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים חצץ וריבה ומבשלים בזריזות, מטאטא, עד ריבה הוא משולב רוטב הוא מעובה מעט, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
יוצקים רוטב דרך מסננת אם תרצה ולשמור חם, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
להשליך בצל מחלל של אווז ולהוסיף פירות מחלל לפירות בקערה, ואז לשמור על חם, מכוסה. לגלף אווז, חיתוך השד לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מגישים פירות ורוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה