קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות90
מגזין

אווז צלוי עם אורז בר מלית

אווז צלוי עם אורז בר מלית
אווז צלוי עם מילוי אורז בר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 1757 קלוריות, 76 גרם חלבון ו 157 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם תפוחים סבתא סמית, אווז, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי סבתא סמית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו אווז צלוי עם אורז בר-ערמון מלית, אווז בר עם מילוי קרביים, ו אווז צלוי עם מילוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד את האורז מבושל, אגוזים, תפוחים, בצל, ועשבי תיבול. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אורז מבושלאורז מבושל
לשימור,לשימור,
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
2
הסר את הצוואר, הלב, וgizzard מן האווז. שטוף את הציפור מבפנים ומבחוץ. להתייבש. למלא את חלל האווז עם המילוי, שיפוד סגור, מחרוזת תחרה סביב שיפודים. מסבך את הציפור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
צלי בתנור שחומם מראש 325 מעלות F (165 מעלות C), השד בצד למטה, במשך 1 1/2 שעות. לצייר את השומן כפי שהוא מצטבר. הסתובב וצלה עוד 11/2 שעות. כאשר נעשה, המיצים צריכים לרוץ ברור כאשר הציפור הוא דקר שבו הירך מתחבר לגוף.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר מיתרים ושיפודים לפני גילוף.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
5
בעוד האווז נצלה, הניחו את הצוואר, הלב, ואת הקורקבן בסיר עם מים.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
תן להתבשל בעדינות, מכוסה חלקית, במשך כמה שעות, עד מופחת מעט פחות מ 2 כוסות. מתבלים את המרק לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
יוצקים את כל אבל 1 כף השומן מן המחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
8
מפזרים קצת קמח על הקרקעית, 1 עד 2 כפות, תלוי כמה עבה אתה אוהב את הרוטב שלך. הגדר את המחבת על אש נמוכה. מערבבים במשך 2 דקות, מגרד את כל חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים את מרק האווז השמור למחבת, ומקציפים עד לקבלת חלקה. טעם ותיבול עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מגישים בסירת רוטב לצד הציפור.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב