אווז צלוי עם אורז בר מלית
אווז צלוי עם מילוי אורז בר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 1757 קלוריות, 76 גרם חלבון ו 157 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם תפוחים סבתא סמית, אווז, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי סבתא סמית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו אווז צלוי עם אורז בר-ערמון מלית, אווז בר עם מילוי קרביים, ו אווז צלוי עם מילוי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את האורז מבושל, אגוזים, תפוחים, בצל, ועשבי תיבול. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
הסר את הצוואר, הלב, וgizzard מן האווז. שטוף את הציפור מבפנים ומבחוץ. להתייבש. למלא את חלל האווז עם המילוי, שיפוד סגור, מחרוזת תחרה סביב שיפודים. מסבך את הציפור.
צלי בתנור שחומם מראש 325 מעלות F (165 מעלות C), השד בצד למטה, במשך 1 1/2 שעות. לצייר את השומן כפי שהוא מצטבר. הסתובב וצלה עוד 11/2 שעות. כאשר נעשה, המיצים צריכים לרוץ ברור כאשר הציפור הוא דקר שבו הירך מתחבר לגוף.
הסר מיתרים ושיפודים לפני גילוף.
בעוד האווז נצלה, הניחו את הצוואר, הלב, ואת הקורקבן בסיר עם מים.
תן להתבשל בעדינות, מכוסה חלקית, במשך כמה שעות, עד מופחת מעט פחות מ 2 כוסות. מתבלים את המרק לפי הטעם במלח.
יוצקים את כל אבל 1 כף השומן מן המחבת צלייה.
מפזרים קצת קמח על הקרקעית, 1 עד 2 כפות, תלוי כמה עבה אתה אוהב את הרוטב שלך. הגדר את המחבת על אש נמוכה. מערבבים במשך 2 דקות, מגרד את כל חתיכות השחמה.
מוסיפים את מרק האווז השמור למחבת, ומקציפים עד לקבלת חלקה. טעם ותיבול עם מלח ופלפל.
מגישים בסירת רוטב לצד הציפור.