אוכל טוב קציץ בשר
טוב אוכל קציץ בשר נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 51 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 756 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח כשר, בשר טחון, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. וזה טוב. מתכונים דומים: אוכל טוב קציץ בשר, טוב אוכל הודו צלוי, ו טוב אוכל הודו צלוי.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
בקערה מעבד מזון, לשלב קרוטונים, פלפל שחור, פלפל קאיין, אבקת צ ' ילי, ותימין. דופק עד התערובת היא של מרקם עדין.
מניחים את התערובת לתוך קערה גדולה.
מערבבים את הבצל, גזר, שום ופלפל אדום בקערת מעבד המזון. דופק עד התערובת קצוצה דק, אבל לא מחית.
מערבבים את תערובת הירקות, בשר טחון, וצ ' אק טחון עם תערובת פירור הלחם. מתבלים את תערובת הבשר עם המלח הכשר.
מוסיפים את הביצה ומשלבים ביסודיות, אך נמנעים מלסחוט את הבשר.
ארוז את התערובת לתוך מחבת כיכר 10 אינץ ' לעצב את הצורה של קציץ הבשר. על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף, הופכים את קציץ הבשר מהמחבת למרכז המגש. הכנס בדיקת טמפרטורה בזווית של 45 מעלות לתוך החלק העליון של קציץ הבשר. הימנע לגעת בתחתית המגש עם החללית. כוון את הגשוש ל-155 מעלות.
מערבבים את catsup, כמון, רוטב ווסטרשייר, רוטב פלפל חריף ודבש.
מברישים את הזיגוג על קציץ הבשר אחרי שהוא כבר בישול במשך כ -10 דקות.