אוכמניות טיפש עם פטל
אוכמניות טיפש עם פטל נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 721 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 54 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שקדים, גרידת לימון, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: שוטה אוכמניות, שוטה אוכמניות, ו שוטה אוכמניות.
הוראות
מניחים אוכמניות בסיר קטן ולהוסיף 1/2 כוס סוכר, 1 כף. מים וגרידת לימון. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד פירות יער מתרככים ושחרור נוזל, על 5 דקות. כוח פירות יער דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה; להשליך מוצקים. (יהיה לך על 1/2 כוס מתוח עיסת ומיץ.) מכסים ומקררים עד מקורר היטב, על 1 שעה.
מורחים שקדים על תבנית אפייה שטופה וטוסט, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה וריחני, כ 5 דקות.
מערבבים קרם ויוגורט בקערה גדולה.
הוסף 2 כפות שנותרו. סוכר והכה עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד שהתערובת יוצרת פסגות נוקשות. מחלקים קצפת לתוך 2 חלקים בעדינות לקפל חצי אחד אוכמניות.
כף כמה קצפת פשוטה לתחתית של 8 4-או 6-עוז. משקפיים.
מוסיפים שכבה של פטל לכל אחד, ומניחים אותם בקצוות כך שהם נראים. למעלה עם שכבה של תערובת אוכמניות. המשך שכבות עד כוסות מלאות. להכניס למקרר לפחות 1 שעה. למעלה עם פירות יער ושקדים קלויים ממש לפני ההגשה.