אוכף צלוי של כבש עם לימון ורוזמרין
אוכף צלוי של כבש עם לימון ורוזמרין יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, הפליאוליתית, ואת המתכון הראשוני יש 306 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך שמן זית, מקלות עשב לימון, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: אוכף של כבש ממולא ratatouille, צלוי צלעות חזיר עם מרינדה רוזמרין לימון, ו כבש לימון ורוזמרין traybake.
הוראות
פתח את האוכף, ואז לשים את הרוזמרין, שום lemongrass לאורך המפרק. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי, ואז מתגלגלים חזרה למעלה, שומרים עליו חזק ככל האפשר. לקשור עם חוט. קל להבקיע את השומן והעונה בכל רחבי.
מערבבים את גרידת הלימון עם שמן זית, ולאחר מכן להשתמש כדי להשרות את הטלה. אתה יכול להשאיר אותו להשרות במקרר עד יום בשלב זה. להחזיר לטמפרטורת החדר לפני הבישול ולהרים את שמן הלימון. כאשר הברביקיו שלך חם והלהבות נרגעו, לשים את הטלה בצד של הגחלים, ולא ישירות מעליהם זה יעזור כבש לבשל בעדינות ולמנוע את זה בוער. מבשלים את הטלה עבור 45 דקות עבור נדיר בינוני, הופך אותו באופן קבוע, או במשך זמן רב יותר אם אתה מעדיף את הטלה שלך עשוי היטב.
מעבירים את הטלה למגש ומשאירים לנוח לפחות 10 דקות.
יוצקים מעל מיץ לימון רק לפני ההגשה.