אומלט גבינת שמנת אספרגוס
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן, צמחוניים אובו-לקטו, פרימליים וקטוגניים לאוסף שלכם, חביתה עם גבינת שמנת ואספרגוס עשויה להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. תמורת 1.54 דולר למנה , מתכון זה מכסה 14% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 342 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -28 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-2 מנות. למתכון זה מ-Taste of Home יש מעריץ אחד. הוא מתאים היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם פלחי אספרגוס, חמאה, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -20 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 41% . ציון זה טוב. נסו את כריך בייגל חביתה עם צ'דר, תרד ופלפל , חביתה בהשראה יוונית וחביתה עם ירקות עמוסים (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר קטן שלושה רבעים במים; מביאים לרתיחה.
מוסיפים אספרגוס; מבשלים ללא מכסה, 2-4 דקות או עד שהם רכים-פריכים.
מוציאים ומיד מטילים לתוך מי קרח.
סננו ומייבשים בטפיחות קלות.
בקערה קטנה, טורפים ביצים, שמנת חמוצה, בצל, מלח ופלפל. במחבת גדולה עם ציפוי מונע הדבקה, מחממים חמאה על אש בינונית-גבוהה.
יוצקים פנימה את תערובת הביצים.
התערובת צריכה להתייצב מיד בקצה. כשהביצים מתייצבות, דחפו את החלקים המבושלים לכיוון המרכז, ותנו לביצים הלא מבושלות לזרום מתחת.
כאשר הביצים מסמיכות ולא נשאר ביצה נוזלית, מכסים צד אחד בגבינת שמנת ואספרגוס. מקפלים את החביתה לשניים. מנמיכים את האש; נותנים לעמוד, מכוסה, 1-2 דקות או עד שגבינת השמנת נמסה.
חותכים את החביתה לשניים לפני ההגשה.